Tekstilprintere

Hos vikiallo har vi flere forskellige muligheder inden for storformatprintere. Her på siden kan du se en oversigt over tekstilprintere. Leder du efter en almindelig rulleprinter fra Roland og Epson? Så se besøg siden for storformatprintere. Leder du efter en storformatprinter til Print 'n cut? Så se siden med vores udvalg af skæreprintere her. Vi har også UV-printere, og forskellige modeller af 3D-printere.

DTG (Direct to Garment) Tekstilprintere

Tekstilprintere F2200 web vikiallo

Epson F2200 DTG & DTF printer

Epson F2200 DTG printer & DTF giver dig en komplet DTG-pakke (Direct to garment) til design og print på T-shirts, poloshirts, sweatshirts, baybytøj, indkøbstasker og andre bomuldsartikler. Oplev de levende farver med maskinens UltraChrome DG-blæk, som også er modstandsdygtigt overfor krakelering!

Læs mere her

Tekstilprintere F3000 vikiallo

Epson F3000 DTG printer

Epson F3000 er en robust printer, der printer direkte på tekstil (direct-to-garment, DTG) og er designet til høj produktivitet! Denne DTG-løsning gør det muligt at reagere hurtigt på indkommende ordrer. Den har en stor nøjagtighed, så du kan lave hurtige behandlinger, samtidig med at du skaber komplekse designs på en lang række lyse og mørke materialer i bomuld.

Læs mere her

Tekstilprintere 2020.01.28.Roland T Shirt Printer7138 vikiallo

Roland XT-640S DTG

XT-640s producerer en masse - helt bogstaveligt Roland XT-640s kan printe på op til 12 stykker tekstil samtidig. Du kan selv sammensætte størrelserne på pladerne, og lave 'mix & match' med hvilke motiver du ønsker at printe på hver plade. Roland XT-640s er designet, så det er så nemt for dig at skrifte printplader som muligt - de glider hurtigt på plads.

Læs mere her

Tekstilprintere pre4g vikiallo

Schulze PRETREATmaker IV

PRETREATmaker IV - er et automatisk high-end forbehandlingssystem til professionelle brugere.
Som noget nyt er maskinen udstyret med en multiphase motor (step motor). Maskinen har i alt 4 ventiler, der kan tændes og slukkes individuelt. Det maksimale spray areal er 40 cm i bredden og 60 cm i længden.

Læs mere her

DyeSub Tekstilprintere

Tekstilprintere rt640 left takeup media web vikiallo

Roland Texart RT-640M

Roland RT-640M gør det mere simpelt end nogensinde før, at kunne producere et væld af produkter med den samme dye-sub printer. Du kan frit vælge mellem om du printer på dye-sub papir, eller printer direkte på polyester tekstiler! Du kan altså bruge den samme printer uanset om du skal lave 'bløde' produkter, eller fremstille print til hårde overflader eller 3D-objekter.

Læs mere her

Tekstilprintere Roland XT 640 768x576 vikiallo

Roland Texart XT-640

Udviklet specielt til farvestofsublimering og overførselsprint, det er Roland Texart XT - 640 en ustoppelig maskine, der leverer fremragende printkvalitet på lange oplag , dag efter dag. Ved at kombinere Rolands pålidelighed med den nyeste printteknologi, kan brugere hurtigt og ubesværet skabe høj volumen.

Læs mere her

Tekstilprintere printere 1 vikiallo

Sawgrass SG500 – SG1000

Print som aldrig før, med de nye SG400 og SG800 printere. Sawgrass Virtuososystemer er branchens første og eneste fuldt integrerede desktop-løsning designet specifikt til sublimering! Sawgrass SG400 og SG800 kan printe i en opløsning på op til 1200 x 1200 dpi. Det gør at du kan lave fantastiske realistiske print, der vil imponere selv de mest kræsne kunder.

Læs mere her

Tekstilprintere sawgrass 8 vikiallo

Sawgrass VJ 628

Udvid dit produktsortiment med Sawgrass VJ 628, verdens første fuldt integrerede 25" 8-color desktop sublimeringsprinter. Få billeder og grafik til at virke mere livligt med de fantastiske farver, dybe sort og neutrale gråtoner. Forbedre din effektivitet og reducer omkostningerne til produktionen af ​​høj kvalitet.

Læs mere her

Tekstilprintere Epson F100 vikiallo

Epson SC-F100

Med sin størrelse som en A4-desktopprinter er SC-F100 perfekt til at producere reklameartikler og personaliserede varer som f.eks. krus, nøgleringe, covers og andre småvarer. Den opfylder også behovene hos tekstilproducenter, som ønsker at skabe skræddersyede produkter såsom små tasker, forklæder og puder.

Læs mere her

Tekstilprintere Epson SC F500 e1677746022259 vikiallo

Epson SC-F500

Dette er vores første 24" farvesublimeringsprinter. Den er udviklet til at hjælpe reklamevirksomheder, fotolaboratorier, tøjproducenter og kopicentre med at øge kundernes valgmuligheder gennem fleksibel udskrivning i høj kvalitet!

Læs mere her

Tekstilprintere f7200 hdk 5 .jpg vikiallo

Epson SC-F7200

SureColor SC-F7200 er en professionel rulle-til-rulle, digital farvesublimeringsprinter, der er udviklet specifikt til fremstilling af trykte tekstiler i høj kvalitet. Som en del af en komplet Epson pakke er alt fremstillet og understøttet af en producent for at sikre, at alt fungerer problemfrit sammen.

Læs mere her

Tekstilprintere sc f9400 app intro e1677746935891 vikiallo

Epson SC-F9400

Epson SC-F9400 giver dig mulighed for at fremstille farverige tekstiler hurtigt og i høj kvalitet! SC-F9400 64" farvesublimeringsprinteren er primært udviklet til hurtig udskrivning i høj kvalitet til tøj, tekstiler og stofbannere samt andre trykte varer.

Læs mere her

Tekstilprintere sc f10000 intro.jpg vikiallo

Epson SC-F10000

SureColor SC-F10000 er primært udviklet til hurtig farvesublimeringsudskrivning i store mængder. Det robuste design giver pålidelige resultater af høj kvalitet og understøtter adskillige anvendelser, herunder mode, sportstøj, møbler og blød skiltning.

Læs mere her

DTF (Direct to Film) Tekstilprintere

Tekstilprintere F2200 web vikiallo

Epson F2200 DTG & DTF printer

Epson F2200 DTG & DTF printer giver dig en komplet DTG-pakke (Direct to garment) til design og print på T-shirts, poloshirts, sweatshirts, baybytøj, indkøbstasker og andre bomuldsartikler. Oplev de levende farver med maskinens UltraChrome DG-blæk, som også er modstandsdygtigt overfor krakelering!

Læs mere her

Tekstilprintere roland bn 20d vikiallo

Roland BN-20D

Med VersaSTUDIO BN-20D får du de enestående funktioner og fantastiske pålidelighed fra Roland DGs BN-20, samtidig med du også får fordelene ved et integreret direct-to-film system! Når du ikke bruger din BN-20D til transfer print, kan du også bruge den som en skæreplotter! VersaWorks 6 RIP software medfølger.

Læs mere her

Tekstilprintere 5 3 vikiallo

STS XPD-724

STS XPD-724 giver dig en brugervenlig betjening og vedligeholdelse, samt print i høj kvalitet! Du får et indbygget blækcirkulationssystem, der giver optimale resultater. Maskinen kører med STS DTF blæk, hvilket giver dig en fremragende farveskala og en enestående holdbarhed.

Læs mere her

Tekstilprintere XPJ 1682D e1677747527944 vikiallo

STS XPJ-1682D

STS XPJ-1682D er en 64” DTF rulleprinter! Du får print i høj kvalitet og ultra hurtige printhastigheder. Selv med reduceret opløsning, kan du skabe en fantastisk kvalitet! XPJ-1682D kører med STS’ DTF blæk, som giver dig en fremragende farveskala og enestående holdbarhed.

Læs mere her

Vi håber du blev klogere på vores forskellige tekstilprintere.
Ellers er du altid velkommen til at kontakte os, så finder vi sammen en løsning der passer til dig!