Tekstilprintere

Tekstilprintere

Er du i tvivl om hvilken tekstilprinter eller tekstil folie du skal bruge til lige præcis dine opgaver?

Her har du en liste over de tekstilprintere vi forhandler. Hvis du har spørgsmål eller stadig er i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os på 77345511 eller [email protected].

Tekstilprintere

Ricoh Ri100

Hvis du overvejer at begynde produktion med DTG Printer (direkte print på tekstil), er Ricoh RI100 det perfekte valg! Da du let kan printe efter hvad der bliver behov for, slipper du for minimumsbestillinger, og sparer lagerplads! Du kan åbne helt nye døre, og udvide din kundekreds ved at tilføje DTG til din eksisterende foretning.

Læs mere her

tekstilprintere

Epson F2100 DTG printer

Epson F2100 DTG printer giver dig en komplet DTG-pakke (Direct to garment) til design og print på T-shirts, poloshirts, sweatshirts, baybytøj, indkøbstasker og andre bomuldsartikler. Oplev de levende farver med maskinens UltraChrome DG-blæk, som også er modstandsdygtigt overfor krakelering!

Læs mere her

magictouch printer

MagicTouch - TMT

MagicTouch har 2 forskellige printere: 1 i A4- og en i A3-format. Begge printere er bygget op om OKI laserprintere, men har fået deres indmad justeret til at kunne klare gennemløbet af de nye toner, indtrækket af de forskellige papirer samt justering af printtemperaturene. Begge printere leveres med SpaceControl som RIP.

Læs mere her

Sawgrass SG500 – SG1000

Print som aldrig før, med de nye SG400 og SG800 printere. Sawgrass Virtuososystemer er branchens første og eneste fuldt integrerede desktop-løsning designet specifikt til sublimering! Sawgrass SG400 og SG800 kan printe i en opløsning på op til 1200 x 1200 dpi. Det gør at du kan lave fantastiske realistiske print, der vil imponere selv de mest kræsne kunder.

Læs mere her

Sawgrass VJ 628

Udvid dit produktsortiment med Sawgrass VJ 628, verdens første fuldt integrerede 25" 8-color desktop sublimeringsprinter. Få billeder og grafik til at virke mere livligt med de fantastiske farver, dybe sort og neutrale gråtoner. Forbedre din effektivitet og reducer omkostningerne til produktionen af ​​høj kvalitet.

Læs mere her

Schulze PRETREATmaker IV

PRETREATmaker IV - er et automatisk high-end forbehandlingssystem til professionelle brugere.
Som noget nyt er maskinen udstyret med en multiphase motor (step motor). Maskinen har i alt 4 ventiler, der kan tændes og slukkes individuelt. Det maksimale spray areal er 40 cm i bredden og 60 cm i længden.

Læs mere her

Epson F3000 DTG printer

Epson F3000 er en robust printer, der printer direkte på tekstil (direct-to-garment, DTG) og er designet til høj produktivitet! Denne DTG-løsning gør det muligt at reagere hurtigt på indkommende ordrer. Den har en stor nøjagtighed, så du kan lave hurtige behandlinger, samtidig med at du skaber komplekse designs på en lang række lyse og mørke materialer i bomuld.

Læs mere her

Roland XT-640S DTG

XT-640s producerer en masse - helt bogstaveligt Roland XT-640s kan printe på op til 12 stykker tekstil samtidig. Du kan selv sammensætte størrelserne på pladerne, og lave 'mix & match' med hvilke motiver du ønsker at printe på hver plade. Roland XT-640s er designet, så det er så nemt for dig at skrifte printplader som muligt - de glider hurtigt på plads.

Læs mere her

Roland Texart RT-640M

Roland RT-640M gør det mere simpelt end nogensinde før, at kunne producere et væld af produkter med den samme dye-sub printer. Du kan frit vælge mellem om du printer på dye-sub papir, eller printer direkte på polyester tekstiler! Du kan altså bruge den samme printer uanset om du skal lave 'bløde' produkter, eller fremstille print til hårde overflader eller 3D-objekter.

Læs mere her

Roland Texart RT-640

Roland Texart leverer flotte print på tekstiler i op til 32,6 m²/time. Markedet for dye-sublimation udskrivning vokser hurtigt. Sportstøj, indretning, Point of Sale (POS) displays, messearrangør udstillingsgenstande og en bred vifte af salgsfremmende produkter er blot et udsnit af de mange muligheder.

Læs mere her

Roland Texart XT-640

Udviklet specielt til farvestofsublimering og overførselsprint, det er Roland Texart XT - 640 en ustoppelig maskine, der leverer fremragende printkvalitet på lange oplag , dag efter dag. Ved at kombinere Rolands pålidelighed med den nyeste printteknologi, kan brugere hurtigt og ubesværet skabe høj volumen.

Læs mere her

Roland BT-12 DTG

Print direkte på t-shirts, tøj, stofposer og mange andre materialer! Print på få minutter med en VersaSTUDIO Roland BT-12 Direct-to-Garment (DTG) printer. DTG printer der er nem og bruge samtidig med den laver fantastiske resultater! Med op til 1200 x 1200 dpi opløsning, kan du skabe en imponerende kvalitet.

Læs mere her