Tekstilprintere

Tekstilprintere

Er du i tvivl om hvilken tekstilprinter eller tekstil folie du skal bruge til lige præcis dine opgaver?

Her har du en liste over de tekstilprintere vi forhandler. Hvis du har spørgsmål eller stadig er i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os på 77345511 eller [email protected].

Tekstilprintere

Ricoh Ri100

Hvis du overvejer at begynde produktion med DTG (direkte print på tekstil), er Ricoh RI100 det perfekte valg! Da du let kan printe efter hvad der bliver behov for, slipper du for minimumsbestillinger, og sparer lagerplads! Du kan åbne helt nye døre, og udvide din kundekreds ved at tilføje DTG til din eksisterende foretning.

Læs mere her

tekstilprintere

Epson F2100

Epson F2100 DTG printer giver dig en komplet DTG-pakke (Direct to garment) til design og print på T-shirts, poloshirts, sweatshirts, baybytøj, indkøbstasker og andre bomuldsartikler. Oplev de levende farver med maskinens UltraChrome DG-blæk, som også er modstandsdygtigt overfor krakelering!

Læs mere her

magictouch printer

MagicTouch - TMT

MagicTouch har 2 forskellige printere: 1 i A4- og en i A3-format. Begge printere er bygget op om OKI laserprintere, men har fået deres indmad justeret til at kunne klare gennemløbet af de nye toner, indtrækket af de forskellige papirer samt justering af printtemperaturene. Begge printere leveres med SpaceControl som RIP.

Læs mere her

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.