3D Printere & Fræsere

Hos vikiallo har vi flere forskellige muligheder inden for storformatprintere. Her på siden kan du se en oversigt over storformatprintere som kan lave 3D-print og fræs. Leder du efter en almindelig rulleprinter fra Roland og Epson? Så se besøg siden for storformatprintere. Leder du efter en storformatprinter til UV-print? Så se siden med vores udvalg af UV-printere her. Vi har også printere til tekstil, og forskellige modeller af skæreprintere.

3D printere

3D printere

Tractus 3D standard printere

Tractus 3D standard printere er perfekt til at printe mindre emner. Serien har en ekstrem nøjagtighed og en god temperaturstabilitet. 3D printerne har et lukket kammer, hvilket minimerer mulighederne for vridning.

3D Printere & Fræsere T850P New.jpg 1 vikiallo

Tractus 3D pro printere

Tractus 3D Pro printere har en høj print hastighed, er meget nøjagtig og vejer ikke særlig meget. Det gør at den nemt flyttes hen til ethvert sted du ønsker.

3D Printere & Fræsere T3000 industrial 3D printer Tractus3D 2 vikiallo

Tractus 3D special printere

Hvis du leder efter en måde at producere store og detaljerede produkter, er vores Tractus 3D special printere et fantastisk valg. De har et meget større arbejdsareal end de fleste andre 3D printere og kan printe hurtigt og i høj kvalitet.

3D Printere & Fræsere Tractus SE serien vikiallo

Tractus 3D SE serien

Med Tractus SE serien får du en 3D printer der virkelig kan printe i store formater. Helt op til 1m x 2,2m. SE serien har indbygget tablet så du har lettere ved at betjene den samt indbygget kamera så du altid kan følge processen under produktion.

3D fræsere

SRM 20 fræser til skrivebord

Roland SRM-20

Lille og kompakt fræser som nemt kan stå på dit skrivebord. Da maskinen er helt lukket under produktion er støj og støv begrænset.

3D Printere & Fræsere MDX 50 1 64 vikiallo

Roland MDX-50

Roland's MDX-50 er intuitiv, meget nem at bruge og passer perfekt ind i ethvert kontor eller værksted. Med MDX-50 kan alle, uanset erfaring, fremstille 3D-modeller.

Lasergravering og 3D plot

3D Printere & Fræsere roland LV serien vikiallo

Roland LV serien

Roland LV serien skærer, markerer og graverer en bred vifte af materialer, herunder akryl, 2 lags laminat, træ, læder og meget mere. Med en CO2 laser graverer, skærer og markerer LV serien former og tekster med skarpe kanter i høj hastighed uden at skabe restaffald.

3D Printere & Fræsere obelisk next 5 vikiallo

Obelisk Next Foamplotter

Den populære foamplotter, Obelisk, er kommet i en ny udgave, Obelisk Next. Den nye model er 50% hurtigere end den første Obelisk Foamplotter. Den kan tage tykkere plader (140mm i stedet for 100mm) hvilket giver dig mulighed for at lave mange flere spændende løsninger.

Fræsere

3D Printere & Fræsere Axyz Infinite 2 e1677753430236 vikiallo

Axyz Infinite

Axyz Infinite bygger på succesen fra Axyz serierne. Den nye maskine kombinere både moderne design og teknisk ekspertise. Redesignet fra bunden af ​​er det den mest konfigurerbare CNC Router-løsning på markedet. Leder du efter en CNC Router-maskine, der er i stand til at håndtere de mest udfordrende job, så er Axyz Infinite det perfekte match.

3D Printere & Fræsere Axyz Innovator e1677753655408 vikiallo

Axyz Innovator

Den helt nye Axyz Innovator bygger på succesen fra Axyz CNC maskinerne som er fremstillet til at håndtere det bredeste udvalg af materialer. Den er ideel til produktion af prototyper, skilte, grafik og til arbejde med træ. Den er udstyret med kraftfulde, integrerede servomotorer, præcis mekanik og mulighed for tilvalg af et automatisk system til udskiftning af værktøj.

3D Printere & Fræsere Axyz Trident 2 e1677753514869 vikiallo

Axyz Trident

Med Axyz Trident nyudvikle CNC-router, der opfylder de traditionelle krav, får du nu mulighed for at lave endnu større projekter og arbejde med endnu flere materialer. Trident kan arbejde med mange forskellige materialer som aluminium, akryl, vinyl, skumplader, gummi og meget mere.

3D Printere & Fræsere panelbuilder e1677753720684 vikiallo

Axyz Panelbuilder

Den nye Axyz panelbuilder er designet specifikt til markedet for ACM, MCM, HPL og fibercementplader. Ved at kombinere en brugervenlig softwareløsning med et brugerdefineret maskindesign gør PANELBuilder det muligt at behandle ACM-materialer hurtigere, mere konsekvent og til en lavere pris end nogensinde før.

3D Printere & Fræsere METALWorker Render Q5 16 9 2 vikiallo

Axyz Metalworker

Axyz Metalworker er bygget til at skære i aluminium og ikke-jernholdige metaller. Med en tophastighed på 3.000 IPM (75 meter/min) og høje accelerationsevner er Axyz Metalworker ideel til dig der ønsker præcision og hastighed. Du får en høj ydeevne og en robust maskine.

3D Printere & Fræsere WoodWorker cnc router 16 9 5000 v2 vikiallo

Axyz Woodworker

Axyz Woodworker er bygget i størrelser der passer til de mest brugte materialer i træ industrien. Maskinens effektive servomotor giver dig en fantastisk præcision og nøjagtighed. Du kan udstyre din maskine med de værktøjer der passer bedst til dine opgaver. På den måde opnår du endnu mere produktivitet.