3D Printere & Fræsere

Hos vikiallo er vi også leveringsdygtige i løsninger inden for 3D printere og 3D fræsere. På samme måde som med alle andre maskiner vi sælger, står vores teknikere klar til at installere, servicere og vejlede så du får mest muligt ud af dine maskiner. Roland DG er frontløber inden for området. Uanset om du skal fremstille prototyper, kunst, værktøj, maskindele eller noget helt femte, så har Roland DG en maskine som du vil kunne få glæde af.

3D printere

Tractus 3D standard printere

Tractus 3D standard printere er perfekt til at printe mindre emner. Serien har en ekstrem nøjagtighed og en god temperaturstabilitet. 3D printerne har et lukket kammer, hvilket minimerer mulighederne for vridning.

3D printere

Tractus 3D pro printere

Tractus 3D Pro printere har en høj print hastighed, er meget nøjagtig og vejer ikke særlig meget. Det gør at den nemt flyttes hen til ethvert sted du ønsker.

Tractus 3D special printere

Hvis du leder efter en måde at producere store og detaljerede produkter, er vores Tractus 3D special printere et fantastisk valg. De har et meget større arbejdsareal end de fleste andre 3D printere og kan printe hurtigt og i høj kvalitet.

Obelisk Foamplotter

Den populære foamplotter, Obelisk, er kommet i en ny udgave, Obelisk Next. Den nye model er 50% hurtigere end den første Obelisk Foamplotter. Den kan tage tykkere plader (140mm i stedet for 100mm) hvilket giver dig mulighed for at lave mange flere spændende løsninger.

SRM 20 fræser til skrivebord

Roland SRM-20

Lille og kompakt fræser som nemt kan stå på dit skrivebord. Da maskinen er helt lukket under produktion er støj og støv begrænset.

Roland MDX-50

Roland's MDX-50 er intuitiv, meget nem at bruge og passer perfekt ind i ethvert kontor eller værksted. Med MDX-50 kan alle, uanset erfaring, fremstille 3D-modeller.

mdx540

Roland MDX-540

Fræser med 4 akser, som MDX-40A, men med større arbejdsareal, større præcision og flere muligheder. Maskinen leveres med en brugervenlig CAM-software og en håndholdt fjernbetjening som sikre dig en nem og hurtig konfiguration af fræseren. Der kan som med MDX-40A mulighed for tilvalg af et rotationsmodul.

Roland LV-290

Lav fantastiske produkter med Roland LV290 lasergravering! Du behøver ikke være ekspert for at skære og gravere i flere hundrede forskellige materialer. Graver, skær og opbyg din virksomhed med hundredevis af applikationer