3D Printere & Fræsere

Hos vikiallo er vi også leveringsdygtige i løsninger inden for 3D printere og 3D fræsere. På samme måde som med alle andre maskiner vi sælger, står vores teknikere klar til at installere, servicere og vejlede så du får mest muligt ud af dine maskiner. Roland DG er frontløber inden for 3D printere og 3D fræsere. Uanset om du skal fremstille prototyper, kunst, værktøj, maskindele eller noget helt femte, så har Roland DG en maskine som du vil kunne få glæde af.

Tractus 3D standard printere

Tractus 3D standard printere er perfekt til at printe mindre emner. Serien har en ekstrem nøjagtighed og en god temperaturstabilitet. 3D printerne har et lukket kammer, hvilket minimerer mulighederne for vridning.

Tractus 3D pro printere

Tractus 3D Pro printere har en høj print hastighed, er meget nøjagtig og vejer ikke særlig meget. Det gør at den nemt flyttes hen til ethvert sted du ønsker.

Tractus 3D special printere

Hvis du leder efter en måde at producere store og detaljerede produkter, er vores Tractus 3D special printere et fantastisk valg. De har et meget større arbejdsareal end de fleste andre 3D printere og kan printe hurtigt og i høj kvalitet.

Obelisk Foamplotter

Den populære foamplotter, Obelisk, er kommet i en ny udgave, Obelisk Next. Den nye model er 50% hurtigere end den første Obelisk Foamplotter. Den kan tage tykkere plader (140mm i stedet for 100mm) hvilket giver dig mulighed for at lave mange flere spændende løsninger.

3D printere og fræsere Roland DG ARM 10

Roland ARM-10

Bring dine digitale filer ind i den fysiske verden med 3D printere, som uden problemer kan stå på et almindeligt skrivebord. Roland’s ARM-10 har en præcision som muliggør print af komplekse dele og flotte detaljer. er helt lukket under produktion er støj og støv begrænset.

mdx40a

Roland MDX-40A

Fræser med 4 akser, til hurtig og effektiv produktion. Fræseren kan håndtere en bred vifte af materialer, og giver overfladerne en flot glat finish. Der er mulighed for tilvalg af et rotationsmodul, som giver yderligere præcision og fleksibilitet.

SRM 20 fræser til skrivebord

Roland SRM-20

Lille og kompakt fræser som nemt kan stå på dit skrivebord. Da maskinen er helt lukket under produktion er støj og støv begrænset.

mdx540

Roland MDX-540

Fræser med 4 akser, som MDX-40A, men med større arbejdsareal, større præcision og flere muligheder. Maskinen leveres med en brugervenlig CAM-software og en håndholdt fjernbetjening som sikre dig en nem og hurtig konfiguration af fræseren. Der kan som med MDX-40A mulighed for tilvalg af et rotationsmodul.

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.