CFC wrapping folie

CFC

CFC ligger stor værdi i at tilbyde fuld inpakningsfolie. Instruktionerne for god pleje forlænger foliens holdbarhed på køretøjet. Udtrykket bilindpakning eller indpakning af køretøjer bruges ofte inden for tuning, men det samme forstås også for fuld indpakning af køretøjer (delvis indpakning) af biler, køretøjer og bogstaver. Folierne er 3D-formbare hvilket gør det nemt at montere det på dit køretøj.

Skab dit eget helt unikke køretøj med de mange muligheder! Vi tilbyder mange forskellige farver og strukturer. Vælg mellem mat, high-gloss, metallic, glitter, almindelige farver og meget mere. Vi tilbyder også et stort udvalg af Carbon, børstet, træ og andre folier med tekstur. Du kan også få printet et valgfrit billede eller grafik på CFC’s forskellige folier. Dit køretøj kan både blive fuldt indpakket eller del indpakket. For eksempel skærme, tag, motorhjelm, sidespejle og dørhåndtag.

Hos vikiallo forhandler vi CFC 4000 supreme serien. Denne wrapping folie er støbt, og af meget høj kvalitet! Den er fuldt repositionerbar og har en klar, permanent akrylklæber. Den er utrolig formbar, og sidder rigtig flot, selv på konvekse eller konkave overflader. Stort sortiment i både gloss, matt og satin. Vi lagerfører de primære farver og kan skaffe alle farver med lidt længere leveringstid.

Vil du vide mere om CFC wrappingfolie? Du er altid velkommen til at kontakte os på 7734 5511 eller [email protected]