Valiani Invicta

VALIANI INVICTA SKÆREBORD

"Skærebordet med uovervindelig alsidighed!"

En verden af muligheder!

Invicta er det gennembrud, du har ventet på inden for rækken af ​​skæreborde, der er beregnet til emballage og trykkeri-industrien. Den skiller sig ud for sin store alsidighed og for dens evne til at opfylde ethvert produktionsbehov takket være et stort udvalg af værktøjer og tilbehør. Hvis du overvejer at købe et skærebord af høj kvalitet til en meget overkommelig pris, kan dette kun være dit førstevalg.

Valiani Invicta Invicta 1 vikiallo

ALSIDIGHED

Arbejd med stor præcision på et hav af forskellige materialer i forskellige størrelser og tykkelser, med invicta er der ingen grænser for hvad du kan opnå.

SKIFTNING AF VÆRKTØJ

Med værktøjsholdersystemet er det utrolig nemt at skifte fra et værktøj til et andet, hvilket skaber den perfekte konfiguration til forskellige skæreopgaver.

DIN BEDSTE INVESTERING

1.  Høj kvalitet og skære precision

2. Egen produktion nemt og hurtigt

3. Lave omkostninger

Størrelser til ethvert behov

Valiani Invicta SIZES VALIANI V 1 vikiallo

Præcis, brugervenlig og endeløs række muligheder.

Invicta kan tilpasses i forskellige konfigurationer afhængigt af det valgte værktøj og kan skære materialer i tykkelser op til 5 mm eller 20 mm ved brug af den oscillerende kniv. Dens fremragende mekanik og banebrydende teknologi gør Invicta til et af de mest solide, holdbare og pålidelige produkter på markedet.

Takket være dens enestående brugervenlighed tager det kun et par timers træning at gøre den til din ekstraordinære allierede.

Invicta reducerer din manuelle arbejdstid med mere end 50 %, hvilket forbedrer præcisionen og giver plads til din kreativitet. Den er udstyret med et vakuumbord samt et knapklemme medieholdesystem for at garantere perfekt placering af de materialer, der skæres.