Arlon wrapping folie

Arlon-wrappingfolie-banner2

NYHED: Arlon IllumiNITE Wrap Reflex

Med denne nye folie fra Arlon, kan du 3D indpakke med printbar refleks! Folien er hvid, og gengiver alle farver som du er vandt til i dagslys, men når det bliver mørkt, lyser den op og får helt sikkert folks til at tabe både næse og mund.

Arlon DPF 6100XLP

Arlons DPF 6100XLP er en folie som mange er glade for at bruge, da den kan repositioneres, har mikro luftkanaler der er usynlige efter montage, er let ay montere uden at få luftbobler, kan afmonteres uden at efterlade limrester, og kan tåle at klistre sammen uden at miste limen. Da folien er støbt er den utrolig velegnet til dybe falser og konturer, og giver oven i alt det også et virkelig flot print.

Arlon SLX™ Cast Wrap

Med SLX Cat Wrap har Arlon redefineret hvad det vil sige at wrappe hurtigt!

På grund af Arlons nye FLITE teknologi, kan en enkelt mand lave en totalindpakning uden at behøve en hjælpende hånd. Folien tacker lavt, og kan efter lineren er fjernet, let flyttes, trækkes, skubbes og repositioneres. Efter hårdt tryk og varme danner limen et bånd med overfladen, og bliver siddende selv i dybe falser!

Folien har mikro luftkanaler der er usynlige efter montage, er let at montere uden at få luftbobler, kan afmonteres uden at efterlade limrester, og kan tåle at klistre sammen uden at miste limen. Folien er støbt og er utrolig velegnet til dybe falser og konturer, og giver oven i alt det også et virkelig flot print.

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.