Kurser og Events

6.

Juni 2024

Kursus i Flexishield Cometic PPF/farveskift - Afholdes på Sjælland

Farveskift PPF bliver et af fremtidens helt store valg når der skal ny farve på køretøjet. Man får både farveskift og en 200 my selv-helende beskyttelse af lakken og en overflade og dybde man ikke kan få ved traditionel indpakningsfolie.
Vi tilbyder nu en træning i montage af Flexishield der på en del punkter er anderledes end normal PVC wrap. Lær om forberedelse, tips og tricks, montage teknikker, værktøj og meget andet, og vær klar til fremtiden med Flexisield Cometic Wrap/PPF.

Adresse: Svalehøjvej 1A, 3650 Ølstykke

Tid: kl 9:30 til 16:00

Pris: kr. 2.295,-/kursus dag.

Indeholder: En dags træning, lidt værktøj, frokost samt kaffe/drikkevare.

12.

Juni 2024

Kursus i PPF - Afholdes på Sjælland

Da der er en stadig stigende efterspørgsel på gode og stabile PPF produkter og ikke mindst kvalitetsmontage, vil dette kursus give det perfekte fundament. LLumar laver nogen af de bedste og mest holdbare PPF produkter. PPF (PaintProtectionFilm) beskytter lakken på køretøjer så værdien bevares. Kurset indeholder læring om produkterne og de forskellige PPF serier og deres egenskaber. Derudover vil der være hands-on i montage. Vi vil komme rundt om planlægning af opgaven, rengøring, værktøj, montage teknikker, bulk montage samt precut montage. Der vil også blive en introduktion til LLumar’s nyeste precut software CORE.

Adresse: Svalehøjvej 1A, 3650 Ølstykke

Tid: kl 9:30 til 16:00

Pris: kr. 2.295,-/kursus dag.

Indeholder: En dags træning, lidt værktøj, frokost samt kaffe/drikkevare.

27.

August 2024

Åbent hus i vikiallo - Med besøg fra Roland

Under dette åbent hus, vil der være særlig fokus på flatbed-løsninger, print på elektronik, den nye MO-240 og Roland COi. Mere info kommer senere :-)

29.

August 2024

Åbent hus på sjælland - hos Roland

Vikiallo rykker til Roland, og inviterer alle til åbent hus med særlig fokus på flatbed-løsninger, print på elektronik, den nye MO-240 og Roland COi. Mere info kommer senere :-)

18-19.

September 2024

Sign Print & Pack

Vi glæder os. Vikiallo vil igen være på messen med flere stand for at vise det nyeste indenfor løsninger til skilte, print, transfer, lakbeskyttelse, solfilm og meget andet. Mere info følger :-)