ROLAND BD-8

ROLAND BD-8 VersaStudio BD 8 vikiallo

ROLAND BD-8 Roland logo 3 vikiallo

Den nye VersaSTUDIO BD-8 gør det hurtigt og nemt for enhver. Med den lille BD-8 uv-printer kan du printe fede detaljerede designs på en lang række ting.

BD-8 passer på dit skrivebord, hvilket gør den ideel til brug i hjemmevirksomheder, små kontorer, butikslokaler og klasseværelser. Med en BD-8 er det en leg at printe på ting som telefoncovers, kosmetiske etuier, modetilbehør, sportsmemorabilia, gaver, flasker og meget mere.

PRINT PÅ 3D OBJEKTER

Print levende grafik og detaljeret tekst direkte på objekter op til 102 mm høje.

SUPER KVALITET

Avanceret UV-printteknologi, inklusive et high-definition printhoved.

NEM AT BRUGE

Konstrueret med et enkelt design og brugervenlig hjælpesoftware.

KOMPAKT STØRRELSE

Den lille størrelse giver mulighed for placering på stort set ethvert skrivebord.

STARTER PRIS

Prissat til startups og små virksomheder, med design- og outputsoftware inkluderet.

HØJE SIKKERHEDSSTANDARDER

Med indbygget røgsuger og fuld-cover design.

ROLAND BD-8 Ink Twine vikiallo

Fantastisk printkvalitet møder brugervenlighed

Enhver kan nemt opnå professionelle resultater med BD-8. Printeren understøtter True Rich Color 3, en printindstilling, der hjælper med at optimere farvernes livlighed og nøjagtighed, og har en række forskellige printtilstande med indbygget indstillingsinformation til specifikke applikationer, hvilket sikrer optimale resultater på glatte, buede og ujævne overflader.

Print levende lyse farver på mørke overflader

Print lyse farver på mørke overflader med vores hvide blækpatron. Plus, med det indbyggede Primer-blæk kan designs printes på teksturer som glas og metal.

ROLAND BD-8 NovaDesignAcademy vikiallo
ROLAND BD-8 CycleBrew vikiallo

Maksimal ydeevne. Minimum plads.

BD-8-printeren er et powerhouse i en kompakt ramme. Den kan placeres på et skrivebord, og dens medieopsætning med frontadgang, blækpåfyldning og vedligeholdelse muliggør installation mod en væg. BD-8 er også sikker at betjene, takket være dens fulddækkende design til UV-lysbeskyttelse, GREENGUARD Gold certificeret blæk og indbygget røgsuger.

Designet til vækst.

Med BD-8 får du professionel printydelse til en entry-level pris, designet til at passe til start-ups og små, voksende virksomheders budgetter. Printeren leveres også med en indbygget røgsuger, så der er ingen grund til at købe en separat, dyr luftfiltreringsenhed. Brugere vil også sætte pris på den medfølgende design- og outputsoftware, der er nem at installere.

Printervedligeholdelse gjort let

BD-8 er udstyret med innovative funktioner, der gør det nemt at holde printeren sund og yde på det højest mulige niveau, herunder en automatisk rensefunktion, der renser overfladen af ​​printhovedet for at fjerne urenheder og snavs. Den er også klar til brug umiddelbart efter installationen, og vores kundeserviceteam er altid kun et klik eller opkald væk.

ROLAND BD-8 BD 8 1 vikiallo
ROLAND BD-8 BD 8 2 vikiallo

GREENGUARD Gold Certified ECO-UV 5 (EUV5) Blæk

BD-8-printerens specielt formulerede, brede ECO-UV5-blæk giver et smukt billede, tørrer øjeblikkeligt og klæber godt på en lang række materialer. Disse blæk af høj kvalitet har også opnået GREENGUARD Gold-certificering – verdens mest stringente og omfattende standard for lave emissioner af flygtige organiske forbindelser (VOC'er) til indendørsluften.

Inkluderet FlexiDesigner VersaSTUDIO Edition-software

BD-8 leveres sammen med FlexiDESIGNER VersaSTUDIO Edition-design- og outputsoftware, der gør det muligt for selv dem med ringe eller ingen udskrivningserfaring at begynde at tilpasse og personliggøre produkter med farverig, opmærksomhedsfangende grafik umiddelbart efter køb af deres printere. Denne funktionsfyldte, intuitive software er en komplet løsning, der giver et væld af nyttige værktøjer til at skabe former, tekst og effekter, samtidig med at den forenkler arbejdsgangen.

ROLAND BD-8 BD 8 3 vikiallo
ROLAND BD-8 BD 8 4 vikiallo

Inkluderet VersaWorks 6 Output Software

For brugere, der leder efter endnu større kontrol over outputindstillinger og -funktioner, leveres BD-8-printeren med VersaWorks 6-outputsoftware. Den er nem at bruge og kraftfuld og tilbyder funktioner og værktøjer, der optimerer kvalitet og strømliner processer til print, blæk og medier. VersaWorks forenkler også opsætningen af ​​printlayouts og leveres med indbyggede farvestyringsværktøjer for at gøre gengivelse af specifikke farver nemmere end nogensinde før.

Alt på ét sted med Roland DG Connect-appen

Administrer hele din printoperation problemfrit fra en enkelt app – også selvom din virksomhed har flere brugere eller lokationer, der har brug for synlighed.

Den brugervenlige Roland DG Connect app giver dig en detaljeret forståelse af dine printere, samtidig med at dine enheder kører med optimal ydeevne. Reducer nedetiden og forbedre effektiviteten med en maskinovervågningsassistent, der fungerer i fuldstændig harmoni med din enhed.

ROLAND BD-8 ROLAND APP vikiallo