Axyz Innovator

Axyz Innovator banner

Arbejder flittigt

Fræser let i plastik, træ, skum, og metaller uden jern.

Kompakt kvalitet

Perfekt til steder med begrænset plads.

Designet med omtanke

Bygget i Canada med materialer af høj kvalitet.

Kræfter som en industrimaskine

AXYZ Innovator er bygget af dele i høj kvalitet. Det gør konstruktionen robust og holdbar. En solid stålramme med forbundne ben giver ekstra støtte og support, der er integreret servomotor og præcis mekanik. Konstruktionen sikrer at Innovator gang på gang lever op til dine forventninger.

Brugervenlig

AXYZ Innovator betjenes via den intuitive 'smart console' samt A2MC CNC controlleren. Maskiner fra AXYZ er kompatible med de mest populære CAM-programmer, og det automatiske værktøjsskift gør at du ikke behøver holde pause i produktionen for at skifte værktøj i fræseren.

Prototyper? Ja tak!

Innovator-modellen kan arbejde med både plastik, træ, skum, og metaller som ikke indeholder metal. De mange materialer og det kompakte design, gør den til et perfekt valg til uddannelsesinstitutioner, og virksomheder der arbejder med udvikling, forskning og prototyper.

Opgrader løbende

Dine behov ændre sig løbende, og det kan din fræser fra AXYZ også! Når du er klar til det kan du opgradere din fræser med eks. automatisk værktøjsskift, eller en skærekniv.

Hvem er den til?

Med den høje præcision som Axyz produkterne er kendt for, er Innovator ideel til:

  • Undervisning - Det gratis undervisningsmateriale lærer dig alt det fundamentale om CNC.
  • Skilte og grafik virksomheder - Producer nemt 2D og 3D skilte i træ, metal og plastik.
  • Virksomheder der producerer prototyper - Laver nemt og simpelt prototyper.
  • Virksomheder der arbejder med træ - Alsidig nok til at arbejde med alle slags typer af træ til møbler, butiksindretning og meget mere.

Tekniske specifikationer

Axyz Innovator fås i to størrelser:
1244mm x 1346mm og
2438mm x 1524mm.

Med komponenter af høj kvalitet fra førende leverandører, tilbyder Axyz Innovator en maskine der passer til standard materiale, samtidig med at den tilbyder enestående ydeevne.

Funktioner

Med funktioner, der typisk findes på maskiner i en højere prisklasse, herunder svejset stålramme, lineære kuglelejer, multifunktionelt vakuum og solid struktur på bordpladen, er Axyz Innovator svær at slå.