Upcycling

Grønnere end genbrug

Hvorfor er upcycling bedre? Ved genbrug skal en genstand gennem flere forskellige forskellige processer, for at blive adskilt i de materialer den har begået af (eks. Træ, metal, plastik, glas, pap). Derefter skal disse materialer så omdannet til nye produkter eller materialer.
Upcycling er smartere, da det sparer alle de forskellige processer der er forbundet med genbrug. Når du upcycler tager du noget eksisterende og opgradere det, så det igen bliver som nyt og kan starte en ny ‘livscyklus’. Det er bedre for miljøet, og typisk også billigere end at købe nyt.

Hvis du bruger designfolie til at upcycle så giver det dig endda flere fordele, ud over prisen og miljøet. Fordi designfolie er slidstærkt kræver overfladerne mindre vedligehold. Folierne har antibakterielle egenskaber, og er derfor med til at forbedre indemiljøet og forholdende for de mennesker der færdes der. Designfolie er også UV-resistent og ændre derfor ikke udseende som følge af afblegning fra sollys. Overfladerne er lettere smudsafvisende og kan let rengøres ved af aftørre dem med en fugtig klud.

Hvad kan du upcycle med designfolie?

Folie er en perfekt løsning til en lang række af møbler og interiør. Eksempler kunne være skabe, døre, hylder, borde, reoler, vægge eller endda gulve. Det kan anvendes alle indendørs steder, og er også godkendt til brug i vådrum, så de kan bruges eks. i badet.

Løsningen er super relevant hvis man som privatperson gerne vil opgradere sit køkken eller badeværelse, eller hvis man som erhversdrivende gerne vil indrette sit showroom, sin butik eller sine kontorområder. Et helt 3. område hvor upcycling med designfolie giver utrolig god mening er ved renovering af hoteller. Her kan der oven I alle de andre fordele spares en masse ‘nedetid’ som ellers ville ha’ været ved en traditionel renovering. Men bruges designfolie kan et værelse renovere på nogle timer, og gæsterne kan rykke ind i værelset umiddelbart efter.

FØR

EFTER

før upcycling

efter upcycling

upcycling designfolie

Inspiration til Upcycling:

Tilmeld nyhedsbrev

Skriv korrekt mailadresse
Field is required!
Field is required!
Fejl2
Kontakt vikiallo sidebar ikon

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Hvad kan vi hjælpe med?*

vælg gerne flere
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Field is required!
Skal udfyldes
Field is required!
Field is required!

Hvad vil du gerne høre mere om?

vælg gerne flere
Field is required!
Field is required!

For at kunne hjælpe har vi brug for yderligere oplysninger

Har du cvr nummer?
Field is required!

Vi gør opmærksom på at vi kun sælger til virksomheder!

Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!