BRAY rudebeskyttelse

BRAY Rudebeskyttelse

Beskyt dine ruder med BRAY rudebeskyttelse! På denne side kan du læse mere om de forskellige slags, og finde ud af hvad der passer bedst til dit behov.

Eco Skin

Standard 1 lags rudebeskyttelse med ny “Weather-ability" teknologi.
Ved den traditionelle 1-lags rudebeskyttelse bruger Bray Eco Skin® sin hårde coating til at øge produktets levetid, samtidig med at det har en overskuelig pris.

  • Op til 12 måneders levetid, afhængig af brug, produktpleje og miljøforhold.
  • Stammer fra det første rudebeskyttelsesprodukt, der blev udviklet i 2006.
  • Optisk klart og metalfrit for ikke at give problemer med nutidens højteknologiske forrudesystemer.
  • Lige balance mellem pris og kvalitet. Den avancerede teknologi, er standard.

Windshield Skin

Ny 2 lags rudebeskyttelse med ny “Weather-ability" teknologi

Hvert lag har op til 12 måneders levetid, afhængig af brug, produktpleje og miljøforhold. Windshield Skin 2 lags rudebeskyttelse vil holde dobbelt så lang tid og til en god pris. Der bliver anvendt et 2-lags system, der gør alle forruder sikrere og mere praktiske at bruge. Da det sidder lige foran dig på dit køretøj, er Bray's Windshield Skin lavet til at give den absolut højeste kvalitet og klarhed. Brays 2-lagssystem giver dig også mulighed for at fjerne et enkelt lag, hvis det fx er slidt, inden for få sekunder - ved blot at gribe det øverste lag og trække hen over forruden. Nu fjernes det beskadigede lag, og et helt nyt lag er klar til at beskytte din forrude ude på vejen.

Windshield Skin Plus

Ny 2 lags rudebeskyttelse med ny “Weather-ability" teknologi

Bray's nye 2-lags system bruger et 2-lags materiale sammen med et No-Scratch garantiprogram, hvilket giver i alt 4 lag materiale. Brays 2-lagssystem giver dig også mulighed for at fjerne et enkelt lag, hvis det fx er slidt, inden for få sekunder - ved blot at gribe det øverste lag og trække hen over forruden. Nu fjernes det beskadigede lag, og et helt nyt lag er klar til at beskytte din forrude ude på vejen.

  • 20 til 36 måneders levetid
  • De eneste der tilbyder 4 lags materiale

BRAY rudebeskyttelse produktlevetid

Forrudebeskyttelsesmidler er et engangsprodukt og har en bestemt forventet levetid. Bray-produkter leveres med den højeste coating og giver den længste levetid pr. lag.

Bray tilbyder mange forskellige typer materialer, så sørg for at vælge det materiale, der passer bedst til dine behov. Den nemmeste måde at forlænge levetiden på din rudebeskyttelse er at følge og vedligeholde den rigtige rengøringsproces. Forkert rengøring kan øge ridser, slid og risikoen for synsnedsættelse.

BRAY Rudebeskyttelse

Ikke al forrudebeskyttelse er skabt ens

Når du skal vælge hvilken rudebeskyttelse der passer til lige præcis dig, er det en god ide at gå igennem alle mulighederne.

BRAY Rudebeskyttelse

Hård coating 

6H hård coating

6H hård coating

6H hård coating

Opbygning

1 lag

2 lag

2 + 2 lag

Tykkelse

4 MIL

2 + 2 MIL

2 + 2 MIL

Levetid

5 - 12 måneder

1 - 2 år

2 - 4 år

Ridsegaranti

Nej

Nej

Ja