MediaBooster

MediaBooster

Spar tid, spar plads, pas på din ryg og arbejd mere effektivt.

Placer dine mest benyttede printmedier/skærefolier i din MediaBooster. I din MediaBooster er der plads til 8 ruller og du kan let skifte mellem dine ruller. Udskift dit printmedie hurtigt og nemt på få sekunder. Den nyudviklede Media Booster øger jeres fleksibilitet og giver en signifikant forøgelse af jeres workflow i forbindelse med digitale print. Den irriterende og arbejdsintensive udskiftning af materialer hører fortiden til! Media Booster holder fra 1 helt op til 8 forskellige medieruller.

De 8 medfølgende rulleholdere holder mediet på plads med en diameter på 75 mm. Den maksimale rullebredde er 138 cm for MB-54 og 163 cm for MB-64. Kortere ruller kan også sættes på rulleholderen uden problemer. Placer rullen på rulleholderen, kør den ønskede rulle frem til der hvor du gerne vil have den, ved kun et tryk på en knap og sæt derefter mediet i printeren. Takket være det fantastiske design skal rullerne ikke låses fast.

MediaBooster findes i 54” og 64” og passer til Roland printere og Roland print’n cut maskiner i 54” eller 64”. MediaBoosteren vil senere også blive udviklet til andre printere.

  • 54” kr. 34.995,-
  • 64” kr. 35.995,-

Prisen er med fragt og installation hos dig, og ex moms.

Bestil din på webshoppen[email protected] eller 77345511

Se billeder af MediaBooster

MEDIABOOSTER 

SPAR TID! SPAR PLADS!

1  Skift medier ved tryk på en knap! Du kan let og hurtigt skifte mellem de forskellige printmedier.

2  Sæt dine mest benyttede printmedier i. MediaBoosteren holder dine ruller på plads (8 ruller). Maksimum bredde på en rulle skal være
138 cm for MB54 og 163 cm for MB64. Smalle ruller kan også justeres uden problemer.

3  Gør din arbejdsdag lettere og mere effektiv! Placer den rulle du skal bruge i Mediaboosteren og flyt den nemt rundt ved at
trykke på en knap. Rullen skal ikke engang justeres.

MediaBooster Banner2NEW2 vikiallo

Download brochure