One Way Vision – Contra Vision

One Way Vision - Contra Vision Contra Vision® logo vikiallo

3 geniale fordele ved Contra Vision

  • Universal liner, så du kan printe med UV blæk, Eco-Solvent, Solvent, Latex og trykke serigrafisk, uden hullerne stopper til med blæk eller farve.
  • Klæberen sidder godt fast og er alligevel aftagelig i op til 12 måneder.
  • Grå liner så du efter print bedre kan se hvordan det færdige resultat på vinduet ser ud

Hvad er One Way Vision?

One Way Vision er en særlig type folie til glas, hvor du kan se frit igennem den ene side, samtidig med at du blokerer for gennemsyn fra den anden side! Folierne er printbare, og er derfor perfekte til butikker, udstillinger osv. 

WBPAG40HD
Performance HD White on Black
Det ultimativt bedste valg!


Verdens ENESTE OWV med microhuller! De patenterede mikrohuller i HD-udgaven, gør at printet udefra ser meget flottere og mættet ud. Samtidig kan man indefra se bedre ud, end andre OWV folier med 40% udsyn. Endda også bedre end 50% udsyn.

One Way Vision - Contra Vision WBPAG40HD eksempel vikiallo

Forskellen mellem standart 40% (venstre), og HD 40% (højre). Begge dele set udefra.

One Way Vision - Contra Vision WBPAG40HD udsyn vikiallo

Forskellen mellem standart 40% (venstre), og HD 40% (højre). Begge dele set indefra.

Performance HD White on Black is a 40% er den One Way Vision folie, som giver det mest detaljerede print! Folien er fremstillet efter Contra Vision's høje produktionsstandarter, og giver et ekstremt flot print, minimal krympning, let montering og let afmontering. Hullerne på bare 1mm er 60% mindre i forhold til andre folier i samme kategori, hvilket giver det tydeligste og skarpeste print, selv ved små detaljer.

One Way Vision - Contra Vision Contra Vision Performance HD White on Black vikiallo

Set udefra

One Way Vision - Contra Vision Contra Vision Performance HD White on Black Internal vikiallo

Set indefra

Folien er typisk monteret på vinduer med den printede grafik ud mod gaden, så de forbipasserende kan se det printede budskab, og der stadig kommer naturligt lys ind i forretningen. På grund af hullernes størrelse, er gennemsigtigheden endnu bedre!

Anbefales til kampagner og budskaber i længere perioder på op til 3 år. Folien har 40% gennemsigtighed hvilket giver den bedste balance mellem print og lys.

"Den højeste billedkvalitet, det flotteste print og de pæneste detaljer, kombineret med den bedste gennemsigtighed"

WBMAG40
Campaign White on Black 40%


Campaign White on Black 40% er designet til den prisbevidste forbruger. Folien har flere af de samme egenskaber som de dyrere produkter, hvilket gør den til det mest brugte produkt inden for One Way Vision kategorien. Folien er fremstillet efter Contra Vision's høje produktionsstandarter, og giver et flot print, minimal krympning, let montering og let afmontering.

One Way Vision - Contra Vision Contra Vision Campaign White on Black 40 2 vikiallo

Set udefra

One Way Vision - Contra Vision Contra Vision Campaign White on Black 40 3 vikiallo

Set indefra

Folien er typisk monteret på vinduer med den printede grafik ud mod gaden, så de forbipasserende kan se det printede budskab, og der stadig kommer naturligt lys ind i forretningen.

Anbefales til kampagner og budskaber i kortere perioder på op til 2 år. Folien har 40% gennemsigtighed hvilket giver den bedste balance mellem print og lys.

"Det mest udbredte produkt, med en god balance mellem pris og resultat"

WBPAG40
Performance White on Black 40%


Performance White on Black 40% er en del af ContraVision's premium sortiment, og er lavet af høj-kvalitet, kraftig, støbt, polymerisk materiale. Folien er fremstillet efter Contra Vision's høje produktionsstandarter, og giver et flot print, minimal krympning, let montering og let afmontering. Folien er typisk monteret på vinduer med den printede grafik ud mod gaden, så de forbipasserende kan se det printede budskab, og der stadig lukkes naturligt lys ind.

One Way Vision - Contra Vision Contra Vision Performance White on Black 40 ude vikiallo

Set udefra

One Way Vision - Contra Vision Contra Vision Performance White on Black 40 inde vikiallo

Set indefra

Anbefales til kampagner og budskaber i længere perioder på op til 3 år. Folien har 40% gennemsigtighed hvilket giver den bedste balance mellem print og lys.

Tykkelsen og materialerne gør at du kun behøver at laminere folien, hvis den er udsat for regn / snavs eller steder hvor den er udsat for kemikalier eller mekanisk slid.

"Premiumudgaven med flot print og gennemsigtighed"

Laminat til One Way Vision

Forlæng holdbarheden af dit print, med en tilhørende laminat. Men det er ikke ligegyldigt hvilken laminat du bruger! En forkert type laminat kan ødelægge gennemsigtigheden, så du ikke kan se ud gennem dit print. Se hvilken laminat vi anbefaler herunder:

CL50CY
Contra Vision Clear Laminat


Laminaten har en flot blank finish, som rigtig får farverne i printet til at træde frem. Samtidig er den glasklar, så du bibeholder det perfekte udsyn gennem printet.

Derudover beskytter laminaten også mod UV-stråler, og forhindre fugt/snavs i at hobe sig op i printmediets huller.

TIP: Ekstra beskyttelse med kantforsegling

Kanterne er det mest udsatte sted for alle print. Contra Vision har lavet et gennemsigtigt bånd på 10mm bredde til kantforsegling. Se det i webshoppen her

"Glasklar gennemsigtighed! Forlænger holdbarheden og forhindrer fugt/snavs i at sætte sig i printet"