Kollektion

Oplev hele kollektionen

Træ

Farver

Sten

Steel

Sten

Tekstil

Glitter

Selvklæbende film

Træ

Inspiration taget fra naturen

Inspirationen til denne serie, er taget fra mange forskellige træsorter. Med de mange forskellige teksturer og nuancer er træ med til at bringe varme og liv ind i rummet.

Så drømmer du om et varmere, mere naturligt look? Eller var det noget med et bord, som både ligner og føles som eg, bøg eller teak? Uanset om det er et bord, en garderobeskabsdør eller en væg så får du følelsen af at være tættere på naturen. Så mangler du bare fuglesangen :-)

Du finder disse kategorier inden for “TRÆ”

Cork Prestige

Light

Medium

Dark

Painted

Painted Prestige

Selvklæbende film

Farver

Sæt kolorit på tilværelsen

Mærk livsglæden og se alt i farver! Det er alment kendt at farver påvirker vores humør, og sætter både tone og stemning for et rum. Uanset om du er til det poppede eller det diskrete, så forskønner de dine vægge og inventar. Så hvad venter du på? Tilføj en ny stemning til kontoret, soveværelset eller køkkenet. Du kan også bruge farverne til at supplere med lidt ekstra liv, ved at bruge dem til at fremhæve detaljer eller møbler.

Du finder disse kategorier inden for “FARVER”

Essential

Silk

Silk Prestige

Selvklæbende film

Sten

En klassisk charme med natursten

Lige meget om du drømmer om et eksklusivt look, et råt look eller et anderledes look med flotte mønstre, så finder du det i denne serie. Serien spænder over alt fra marmor til det rå granit look og terrazzo mønster.

Du finder disse kategorier inden for “STEN”

Marble

Terrazzo

Granite

Selvklæbende film

Steel

Kølig elegance, industrielt look, tidsløst design?

Metal kan bruges på mange forskellige måder i din indretning. Eks. som kontrast til det varme eller til at supplere det minimalistiske look. Serien spænder over alt fra metaller med det tærede udseende til nyt poleret metal.

Du finder disse kategorier inden for “STEEL”

Rust Prestige

Aurora Prestige

Brushed

Brushed Prestige

Selvklæbende film

Concrete

Ta' de rå elementer med ind

Hvorfor er sten så populært et materiale? Fordi det tilføjer et element som skaber kontrast til de rene linjer der ellers er dominerende for indretning. Tænk bare på det trendy 'New York lejligheds look' hvor man kombinere rå vægge og pudset beton for en charme der ikke kan opnås på andre måder. En folie med sten er en unik mulighed for at få looket, uden at skulle bøvle med en stor renovering.

Du finder disse kategorier inden for “CONCRETE”

Urban

Pure

Selvklæbende film

Tekstil

Tilføj følelsen af hygge

Fordi overfladerne imitere ægte tekstiler, tiltrækker de øjet og bidrager til en rolig og hyggelig atmosfære. Teksturene er perfekte til at skabe et moderne look, som samtidig er fyldt med sjæl og følelser. Der er mange forskellige farver og teksturer, og husk at du kan lave et miks af forskellige stile i din indretning så det afspejler din sil og dit humør.

Du finder disse kategorier inden for “TEKSTIL”

Leather

Natural

Metallic Prestige

Natural Prestige

Selvklæbende film

Glitter

Glamour, fest og bobler

Glamour fest og bobler går hånd i hånd med glitter. Vælg mellem nistrede, grove overflader og helt blanke diskrete glitteroverflader. Uanset hvad du vælger, er der fuld smæk på effekten når du peger lyset i den rigtige vinkel. Perfekt til udstillinger og showrooms, men også børneværelser eller steder der skal være fest.