Kollektion

Oplev hele kollektionen

Træ

Farver

Marmor

Natursten

Metal

Tekstil

Glitter

Soft Touch

Læder

Selvklæbende film

TRÆ

Inspiration taget fra naturen

Inspirationen til denne serie, er taget fra mange forskellige træsorter. Med de mange forskellige teksturer og nuancer er træ med til at bringe varme og liv ind i rummet.

Så drømmer du om et varmere, mere naturligt look? Eller var det noget med et bord, som både ligner og føles som eg, bøg eller teak? Uanset om det er et bord, en garderobeskabsdør eller en væg så får du følelsen af at være tættere på naturen. Så mangler du bare fuglesangen :-)

Selvklæbende film

Farver

Sæt kolorit på tilværelsen

Mærk livsglæden og se alt i farver! Det er alment kendt at farver påvirker vores humør, og sætter både tone og stemning for et rum. Uanset om du er til det poppede eller det diskrete, så forskønner de dine vægge og inventar. Så hvad venter du på? Tilføj en ny stemning til kontoret, soveværelset eller køkkenet. Du kan også bruge farverne til at supplere med lidt ekstra liv, ved at bruge dem til at fremhæve detaljer eller møbler.

Selvklæbende film

Marmor

Tidløs elegance

Lige fra antikkens tid har marmor været brug til elegante byggerier og kunst. I dag er marmor stadig forbundet med stil og elegance, og takket være den super realistiske overflade i marmorfolierne kan du få det samme look i dint indretning. Prøv det eks. på en væg i badeværelset, et bord i køkkenet, eller en skranke i receptionen og se hvordan rummet bliver forvandlet. Vælg mellem mørke, lyse, grå eller matte nuancer og tilføj en fornemmelse af luksus.

Selvklæbende film

Natursten

Ta' de rå elementer med ind

Hvorfor er natursten så populært et materiale? Fordi det tilføjer et råt element som skaber kontrast til de rene linjer der ellers er dominerende for indretning. Tænk bare på det trendy 'New York lejligheds look' hvor man kombinere rå vægge og pudset beton for en charme der ikke kan opnås på andre måder. En folie med natursten er en unik mulighed for at få looket, uden at skulle bøvle med en stor renovering.

Selvklæbende film

Metal

Højdepunktet fra det industrielle look

Går du efter et industrielt look? Så kigger du det rigtige sted. Prøv en rustrød væg eller måske en overflade med udseende som børstet aluminium. Med et bredt sortiment af forskellige metalliske overflader kan du være lige så prangende eller diskret som du ønsker. Metalliske overflader er en sikkert hit til hoteller, butikker, køkkener eller restauranter. Se hele udvalget af alt fra guld og sølv, til rust og stål.

Selvklæbende film

Tekstil

Tilføj følelsen af hygge

Fordi overfladerne imitere ægte tekstiler, tiltrækker de øjet og bidrager til en rolig og hyggelig atmosfære. Teksturene er perfekte til at skabe et moderne look, som samtidig er fyldt med sjæl og følelser. Der er mange forskellige farver og teksturer, og husk at du kan lave et miks af forskellige stile i din indretning så det afspejler din sil og dit humør.

Selvklæbende film

Glitter

Glamour, fest og bobler

Glamour, fest og bobler går hånd i hånd med glitter. Vælg mellem nistrede, grove overflader og helt blanke diskrete glitteroverflader. Uanset hvad du vælger, er der fuld smæk på effekten når du peger lyser i den rigtige vinkel. Perfekt til udstillinger og showrooms, men også børneværelser eller steder der skal væres fest.

Selvklæbende film

Soft Touch

Blødt og lækkert luksus

En af måderne vi oplever verden på, er gennem vores følesans - og her er der noget til den! Soft Touch serien har en specialudviklet overflade, som er blød som silke og mat som satin. Brug den steder hvor du vil tilføje en elegant fornemmelse af luksus. Overfladerne i denne serie er ekstra afvindende over for studs og ridser, så det gør ikke noget du ikke kan holde fingrene væk fra dem :-)

Selvklæbende film

Læder

Klassisk, varmt og stilet

Oplev læder i alt sin varme og pragt! Med læderserien får du looket og følelsen af ægte læder, samtidig med at ingen dyr har lidt overlast i produktionen - materialet er 100% syntetisk. Læderfolie er perfekt på borde og i udstillinger, hvor det giver en rigtig fin kontrast til de ting der er omkring det.