Valiani Omnia

VALIANI OMNIA SKÆREBORD

"Egnet til produktion"

Valiani Omnia omnia header vikiallo

ALT DU SKAL BRUGE

Med det bredde automatiske feeder og suge system går produktionen nemt og hurtigt og med scanner funktionen bliver det en fornøjelse at skære på maskinen.

QR KODER

QR-kodefunktionen forbedrer arbejdsgangen. Kameraet registrerer hurtigt koden, samler filerne ind i softwaren og udfører jobbet, hvilket eliminerer skærelister.

HASTIGHED PR. ARK

Gennemsnitshastighed pr. ark tager 45 sekunder ved skæring af et A3-ark og et pakkedesign med middel kompleksitet.

Størrelser til ethvert behov!

Valiani Omnia VAILAINI OMNIA SIZES vikiallo

Omnia er designet til automatisk feeding og konturskårne ark. Operatøren kan bruge materiale helt op til 75 cm x 80 cm i størrelse. Omnia vil føre medier til skærearmen ved hjælp af dens sugesystem, der løfter medier fra feederen og trækker det ind på rullebæltet. Feederen kan holde op til 500 ark, afhængig af tykkelsen. De færdige ark falder ned i opsamlingsbakken.

Softwaren kan styre flere workflow-indstillinger, herunder skærefiler fra forskellige grafiske designsoftware, QR-kodetilstand og ikke-trykt materiale. Omnia er perfekt til udstansning af kartonprojekter, herunder emballage, visitkort og kiss-cut. Med sit robuste design kan den også bearbejde med tungt materiale som bølgepap, spånplader af tynde plastikplader.