Skæreprintere

Leder du efter en professionel skæreprinter? Her ser du et udvalg af forskellige skæreprintere vi forhandler her hos vikiallo. Vi har mange forskellige Roland skæreprintere. Tag et kig!

Roland BN-20 skæreprinter

Verdens første skæreprinter i skrivebordsformat som kan printe metallic! Roland BN-20 er ideel til hjemmekontoret, printbutikker og kiosker.

roland bn-20 skæreprinter

Roland VS-i 540, 300 og 640 skæreprintere

En af verdens bedste skæreprintere er blevet endnu bedre. VS-i er udstyret med ECO-SOL MAX2 blæk og en række forbedringer som både sikrer øget produktivitet og større brugervenlighed .

Roland vs-540i / vs-300i / vs-6400

Roland XR 640 skæreprinter

Roland XR 640 er en stor og hurtig skæreprinter fra Roland. Printer med CMYKlclm, hvid, metallic, lak og lys sort, hvilket giver dig jævne overgange og masser af muligheder.

Roland XR 640 soljet

Roland VG-640 skæreprinter

TrueVIS VG har høje standarder, enkel betjening, høj printhastighed i høj kvalitet og perfekt skærprinter til konturskæring!

Roland VG-640 skæræeprinter

Roland VG2-640 og 540

Roland TrueVIS VG2-640 og 540 sætter nye standarder og tilbyder enkel betjening, høj printhastighed i høj kvalitet med utroligt flotte farver! En perfekt skærprinter til konturskæring der har cut first og så print bagefter!

Roland VG2-640 skæreprinter

Roland SG-300 / SG-540

Roland TrueVIS SG skæreprintere er den perfekte letvægtsprinter til dig som drømmer om at starte din egen printvirksomhed.

Roland SG-300 og SG-540 skæreprintere

For priser eller tilbud, kontakt os på 7734 5511, [email protected] eller gå til vores

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.