3M Di-Noc

Den nye 3M Di-Noc kollektion kombinerer videnskab med kunstnerisk indsigt og præsenterer en avanceret ultra-mat toplak. Denne unikke finish giver det mest naturlige look hvilket gør det næsten umuligt at skelne imellem det ægte materiale og Di-Noc mønsteret.

Det fås med en række spændende nye effekter til designerens palet – inklusive træårer, der ser ud som nyskåret træ fra skoven; naturlige stenmønstre med et realistisk dimensionalt look; og metalliske farver, ensfarvede looks, mættede stof- og læder-looks, der ikke kun er iøjnefaldende, men også modstår fingermærker.

FORDELE

Effektivitet
Nem montering - 3M Comply teknologien fjerner luftbobler og binder til mange overflader.

Holdbarhed
Med en holdbarhed fra 5 til 10 år, sikrer du at dine monteringer holder sig flotte i mange år.

Upcycling
Minimer din påvirkning på miljøet, ved at bruge 3M Di-Noc designfolie. På den måde. Opgrader frem for at smide ud.

Brandhæmmende
Klasse A brandklassificering for de fleste produkter. NFPA 101 “Life Safety Code”

Nem vedligeholdelse
Folien er nem at rengøre med vand og tåler de fleste rengøringsmidler. Folien er nem at reparere i forhold til f.eks. rigtig træ.

Monter på stort set alle overflader

3M har I deres Di-Noc serie mere end 690 forskellige designfolier. Kvaliteten er højere og du har det bredeste udvalg, derfor er prisen også højere end hvis man sammenligner med Coverstyl'.

3M Di-Noc er fremstillet med et unikt klæbemiddel, som klæber på både jævne og ru overflader, hvilket giver mulighed for at anvende det til en lang række designudfordringer – fra opfriskning af møbler til dækning af indvendige og udvendige vægge. Tidsbesparende og uden behov for anvendelse af kemiske produkter ved montage.

Døre

Elevatore

Skabe og møbler

Vægge

Loft

Søjler

Designs

3M Di-Noc Metal

Jævnt metal

3M Di-Noc ensfarvet

Ensfarvet

3M Di-Noc Mørtel

Jævn mørtel

3M Di-Noc Tekstur

Industriel tekstur

Glat sten

Tekstil

Oxideret metal

Træ