Roland Eco-Sol MAX blæk

Roland Eco-Sol MAX blæk max banner 1 vikiallo

Eco-Sol MAX giver fantastiske farver både på afstand og tæt på. Det udvidede farverum giver fantastiske røde, grønne og blå farver!

Fåes i CMYK farver med ekstra tilføjelse af lys Cyan, lys Magenta, lys sort, hvid og metallic.

Eco-Sol Max

Tørrer og binder hurtigt

Eco-Sol Max blæk producerer hurtigtørrende grafik, der binder hurtigt. Dette øger din produktivitet
og gør det muligt at bruge oprullesystemet når du printet store jobs, selv i høj hastighed.

Eco-Sol Max udendørs

Blæk der holder fantastisk udendørs

Eco-Sol Max blækket er skabt med en lang ydeevne, med en udendørs holdbarhed på op til tre år og i nogen tilfælde mere, uden laminat*.

Det er robust og ridsefast hvilket gør det ideelt til bannere og grafik der typisk har en lidt hårdere efterbehandling der omfatter bukning og montering af øskner.

*Holdbarhedsresultatet kan variere afhængigt af placering og tørretiden afhænger fra standardmedier.

Den nyeste generation af Eco-Sol Max blæk

Udover standard Eco-Sol Max blæk og Eco-Sol Max2 er der nu Eco-Sol Max3 som er den nyeste generation indenfor serien. Max3 giver en generel ydeevne af høj kvalitet med endnu hurtigere tørretid, større patroner og en lavere pris pr cm3 blæk.

Metallic blæk

Denne fantastiske fordel forvandler almindelig grafik til fantastike prints med metallic effekt. Printet som en spot farve eller kombineret med CMYK, er det muligt at skabe over 500 metalliske og perlemoragtige nuancer.

Hvidt blæk

Med hvidt blæk kan du udforske nye applikationer til din virksomhed, printe på transparente og reflekterende medier, lave emballageprototyper og meget mere. Du kan også printe hvid under din CMYK grafik for at forbedre kvaliteten på mørke underlag.

Greenguard certificeret blæk

Eco-Sol Max blæk opfylder nogle af verdens mest strenge og omfattende regler for udslip af flygtige organiske forbindelser (VOC) i indendørs luft. Blækket er sikkert at bruge og kræver ingen særlig ventilation eller miljøudstyr.

Eco-Sol Max Greenguard

Eco-Sol Max VersaWorks

Designet til VersaWorks

Blækket er designet til at samarbejde med Roland DG VersaWorks RIP software. Roland DG medieprofilerne går det nemt at opnå enestående printkvalitet på forskellige applikationer.

Kan bruges på en lang række materialer

Eco-Sol Max blækket præsterer godt på et bredt udvalg af materialer, herunder Rolands sortiment af både coated og uncoated medier.

Roland Eco-Sol MAX blæk performs on a range vikiallo