Storformatprintere

Storformatprinter hos vikiallo: vi har Roland, Oki (tidligere Seiko), FujiFilm og Epson. Du får rådgivning om den bedste løsning til dit behov, uanset om det er med vandbaseret blæk, eco-solvent eller UV.

OKI ColorPainter M64s

Seiko M64s er en super hurtig storformats- produktionsprinter, der lige har vundet den fornemme pris, Bedste storformatprinter, på Viscom messen i Tyskland. Her får du et rigtig godt tilbud på den effektive produktionsprinter fra Seiko. Denne printer giver dig så mange fordele at du er nødt til at få mere at vide. Den kan klare det samme som 3 andre printere i samme klasse.

OKI ColorPainter H3-104s

Oki H3-104s eco-printer giver dig høj printhastighed (37,7m² i timen i høj kvalitet), levende farver og god farvedækning. Lav blæk pris og 3 års garanti på alt. H3 printer med 8 farver CMYK LC LM G LG. Benytter samme blæk som M-64s og giver dig samme flotte printkvalitet, lidt hurtigere og i bredere formater.

OKI Colorpainter E-64s

OKI ColorPainter E-64s

Oki E-64s bruger samme kvalitetsblæk som M-64s og H3-104s men i 500ml poser. Du får en robust og hurtig printer der printer i høj kvalitet med levende farver. 6-farver: CMYK +LC +LM. Den leveres med automatisk oprullesystem og Onyx RIP der også kan styre skæreplotter til konturskæring.

Roland RF-640

Sidste nye printteknologi med GREENGUARD guld certificeret blæk, som overholder nogle af verdens skrappeste miljø krav. Du får også høj printhastighed, lavt blækforbrug, detaljerede print m.m.

Roland EJ-640 Eco-Solvent storformatprinter

Med Roland EJ-640 får du en printer der kan levere kvalitetsoutput ved høje hastigheder. EJ-640 er Rolands nye storformat Eco-solvent printer. Med dobbelt forskudte printhoveder og en stift industrielt design, hvor produktivitet og kvalitet er indbygget.

Roland VF2-640

Roland VF2-640 har en fantastisk kombination af TR2 blæk med grøn og orange og “True Rich Color 2” forudindstillet, der maksimerer potentialet for både printer og blæk og giver dig mulighed for at udforske farverne.

Roland RF-640 8 Colour

Med udgangspunkt i den allerede populære Roland RF-640, med 2x CMYK, har den helt nye RF-640 fået tilføjet orange, rødt, grønt og lys sort blæk. Dette giver med den medfølgende RIP mulighed for at producere print med en farveintensitet der hidtil ikke har været set.

Roland XF-640

Den nye Roland XF-640 indeholder næste generations printhovederog et nydesignet take-up og pinch-roller system, samt en række andre avancerede features, som er med til at sikre højeste printkvalitet og en maksimal printhastighed på 102 m²/t.

Epson R5000-serien

Dette er Epsons første storformatprinter med resinblæk. Du får nøjagtighed og pålidelighed på en lang række medier som fx vinyl, bannere, tekstil, lærred og tapet. Blækket er vandbaseret og lugtfri, hvilket gør det muligt at tryksager kan bruges i følsomme miljøer.

Epson SC-S80600

Epson's SC-S80600 storformatprinter giver dig en helt ny måde til at skabe alt - lige fra enkle skilte, til avancerede displays samt indretningsmaterialer på en lang række medier. Hver enkelt del er designet, og fremstillet, af Epson.

Epson SC-S80600L

Med Epson SC-S80600L kan du printe på en lang række forskellige materialer bl.a. klar film, vinyl, lærred, tapet og fotopapir. Opnå fantastisk printkvalitet med Precision Dot Mode og udvidede farveskala, der bruger 10 farver, herunder hvid og metallic.

Epson SC-S60600

Epson's SC-S60600 storformatprinter giver dig en helt ny måde til at skabe alt - lige fra enkle skilte, til avancerede displays samt indretningsmaterialer på en lang række medier.

Epson SC-S40600

Epson's SC-S40600 storformatprinter giver dig en helt ny måde til at skabe alt - lige fra enkle skilte, til avancerede displays samt indretningsmaterialer på en lang række medier. Hver enkelt del er designet, og fremstillet, af Epson.

For priser eller tilbud, kontakt os på 7734 5511, [email protected] eller gå til vores webshop her