Storformatprintere

Storformatprinter hos vikiallo: vi har Roland, Oki (tidligere Seiko), FujiFilm og Epson. Du får rådgivning om den bedste løsning til dit behov, uanset om det er med vandbaseret blæk, eco-solvent eller UV.

OKI Colorpainter E-64s

OKI ColorPainter M64s

Seiko M64s er en super hurtig storformats- produktionsprinter, der lige har vundet den fornemme pris, Bedste storformatprinter, på Viscom messen i Tyskland. Her får du et rigtig godt tilbud på den effektive produktionsprinter fra Seiko. Denne printer giver dig så mange fordele at du er nødt til at få mere at vide. Den kan klare det samme som 3 andre printere i samme klasse.

OKI ColorPainter H3-104s

Oki H3-104s eco-printer giver dig høj printhastighed (37,7m² i timen i høj kvalitet), levende farver og god farvedækning. Lav blæk pris og 3 års garanti på alt. H3 printer med 8 farver CMYK LC LM G LG. Benytter samme blæk som M-64s og giver dig samme flotte printkvalitet, lidt hurtigere og i bredere formater.

OKI ColorPainter E-64s

Oki E-64s bruger samme kvalitetsblæk som M-64s og H3-104s men i 500ml poser. Du får en robust og hurtig printer der printer i høj kvalitet med levende farver. 6-farver: CMYK +LC +LM. Den leveres med automatisk oprullesystem og Onyx RIP der også kan styre skæreplotter til konturskæring.

Roland-VG-640

Roland RF-640

Med Roland VersaEXPRESS får du en genial printer!

Sidste nye printteknologi med GREENGUARD guld certificeret blæk, som overholder nogle af verdens skrappeste miljø krav. Du får også høj printhastighed, lavt blækforbrug, detaljerede print m.m.

Roland tilbyder også printere specielt til sublimation, og printere der arbejder med vandbaseret blæk.

Roland VG-640

Roland VG fås i både 64″ (VG-640) og 54″ (VG-540), og er designet med slutresultater i tankerne.

Dynamiske mærkater og etiketter. Strålende bannere. Levende grafik til bilindpakning. Kraftfulde plakater. Du vil være i stand til at producere det hele. Og så er Roland VG-640 mere effektiv og produktiv end nogensinde.

Roland EJ-640 Eco-Solvent storformatprinter

Skru op for produktiviten, volumen og kvaliteten.

Reducere omkostningerne. Med Roland EJ-640 får du en printer der kan levere kvalitetsoutput ved høje hastigheder. EJ-640 er Rolands nye storformat Eco-solvent printer. Med dobbelt forskudte printhoveder og en stift industrielt design, hvor produktivitet og kvalitet er indbygget.

Roland SG-300 og SG-540

Roland LEJ 640F uv printer

Roland LEJ-640 UV printer

Roland TrueVIS SG-300 og SG-540

Roland SG serien erstatter Roland SP-i serien. Den giver printere i samme prisklasse baghjul!

Du kan med en Roland SG printe 5 meter materiale i ’high quality’, hvor en ældre printer som ’VersaCAMM SP-540i’ kun kan klare 1,8 meter i samme tidsrum. SG-serien leverer print i klare, levende farver – selv når det drejer sig om print at store, solide, ensfarvede flader.

Roland LEJ UV Flatbed

Roland LEJ UV Flatbed giver smukke print på alt lige fra tyndt printmedie, til store plader og endda mursten. Det er en fantastisk løsning som nemt passer til standartstørrelserne på foamcore, plastikplader, træplader glas eller metal. Den er perfekt til eks. at printe motiver på hundredevis at USB nøgler, smartphone etuier eller større ting som guitarkasser, vandflasker eller døre og meget meget mere.

Roland LEJ-640

Roland LEJ-640 er en genial hybrid printer, som både kan printe som flatbed, og som almindelig storformatprinter.

Roland LEJ-640 har også mulighed for bord og justerbart printhoved. Det betyder at der kan printes direkte på letvægtsmaterialer, som eksempelvis karton, aluminium, Kapa plader, polycarbonat og akryl på op til 13mm tykkelse. LEJ-640 har 6 printhoveder, ligesom LEC-330, og printer med op til 6 farver (CMYKWhGl).Den kan printe op til 12m² i timen, samt på plader på op til 2000mm.

Roland XR-640

Roland LEC-540

Roland Texart XT-640

Roland XR-640

Roland XR-640 printer med otte farver, heriblandt kan du vælge hvid, metallic sølv og den nye lys sort. Lys sort sikrer neutrale grå farver og gråtoneforløb, naturlige hudtoner og en præcis gengivelse af fotografier. Ved høj hastighed printer XR-640 hele 49 m² i timen. Printhovedet skyder med 7 forskellige dråbestørrelser, hvilket sikrer bløde farveforløb og fejlfri solide farver.

Roland LEC-serien

Roland LEC fås i både 30” ( 76 cm ) og 50” ( 127 cm ). Du kan nemt lave farverige, levende prototyper samt producere mindre oplag. En verdens af forskellige materialer er åben, uden at du skal skifte mellem flere maskiner. Lav emballage, tryk på tasker og poser, labels eller medier til bagbelysning. Print CMYK + hvid + lak. Lav efterfølgende skær og fals og imponer dine kunder med solide løsninger ud over det sædvanelige.

Roland Texart XT-640

Roland Texart XT-640 er udviklet specielt til farvestofsublimering og overførselsprint, det er Texart XT – 640 en ustoppelig maskine, der leverer fremragende printkvalitet på lange oplag , dag efter dag .

Ved at kombinere Rolands pålidelighed med den nyeste printteknologi, kan brugere hurtigt og ubesværet skabe høj volumen sportstøj, mode , blød skiltning , boligindretning, salgsfremmende merchandise og meget mere.

Roland Texart RT-640

Epson SureColor SC-T 3000 Vandbaseret Storformatprinter

Epson SureColor SC-T 5000 Vandbaseret Storformatprinter

Roland Texart RT-640

Roland Texart RT-640 sublimering printer er designet til at levere fremragende kvalitet, produktivitet og værdi med let betjening, der vil behage både erfarne operatører og begyndere. Den kan prale af ny Texart SBL3 blæk og avancerede, state-of-the-art print styringsteknik til kvalitet og ensartede farver.

Roland Texart leverer flotte print på tekstiler i op til 32,6 m²/time.

Epson SureColor SC-T3000

Hurtig, pålidelig og økonomisk.

Designet til at levere en række udskrifter fra CAD-tegninger til plakater og bannere til kortvarig brug udendørs.

Epson SureColor SC-T5000

Hurtig, pålidelig og økonomisk.

Designet til at levere en række udskrifter fra CAD-tegninger til plakater og bannere til kortvarig brug udendørs.

Epson SureColor SC-T 7000 Vandbaseret Storformatprinter

Epson SureColor SC-T7000

Printer med CMYK, LC, LM, OR, Light Black, Metallic og Hvid.

Dette er printeren for feinschmeckeren der ønsker stort farverum, endnu mere levende farver og mulighed for metallic og hvid.

For priser eller tilbud, kontakt os på 7734 5511, [email protected] eller gå til vores webshop her

Tilmeld nyhedsbrev

Skriv korrekt mailadresse
Field is required!
Field is required!
Fejl2
Kontakt vikiallo sidebar ikon

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Hvad kan vi hjælpe med?*

vælg gerne flere
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Field is required!
Skal udfyldes
Field is required!
Field is required!

Hvad vil du gerne høre mere om?

vælg gerne flere
Field is required!
Field is required!

For at kunne hjælpe har vi brug for yderligere oplysninger

Har du cvr nummer?
Field is required!

Vi gør opmærksom på at vi kun sælger til virksomheder!

Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!