UV printere

Hos vikiallo har vi flere forskellige muligheder inden for storformatprintere. Her på siden kan du se en oversigt over storformat UV-printere. Leder du efter en almindelig rulleprinter fra Roland og Epson? Så se besøg siden for storformatprintere. Leder du efter en storformatprinter til Print 'n cut? Så se siden med vores udvalg af skæreprintere her. Vi har også printere til tekstil, og forskellige modeller af 3D-printere.

Flatbed UV printere

Epson V7000

Epson V7000 UV flatbed

Epson V7000 giver dig enestående billedkvalitet og fleksibiliteten til at printe på et væld af medier. Den er udviklet til at udskrive iøjnefaldende skiltning både til indendørs- og udendørsbrug, udstillingsvinduer, reklamepaneler, emballage, kampagneprodukter og endda boligindretning.

UV printere LEC2 640S F200 1 1 vikiallo

Roland LEC2 S serien

LEC2 S-serien. Det ultimative inden for alsidig printproduktion. Du får imponerende levende grafik af høj kvalitet og du får det på et stort udvalg af materialer og underlag inklusiv metal, plast, træ, lærred, vinyl, papir og meget mere!

UV printere roland iu1000f highvolume uv flatbed printer vikiallo

Roland IU-1000F Flatbed

Den ultimative printer til en høj volumen, og hårdtslående printproduktion! Designet til at printe non-stop, er Roland IU-1000F den perfekt fletbed-printer til opbygning af din virksomhed. Print i høj opløsning, med 12 printhoveder, 1.280 nozzles pr printhoved, og en opløsning på op til 635 x 1.800 dpi uden at bekymre dig om 'banding'!

UV printere Roland DG LEF2 Series Product e1677750888755 vikiallo

Roland LEF2 serien

LEF2-serien fra Roland gør at du kan printe realistiske teksturer og reliefeffekter direkte på metal, glas, pvc & plastik, sten, keramik, læder og mange andre materialer.

UV printere Roland LEF 12i vikiallo

Roland LEF-12i

LEF-12i tilbyder utallige produkt tilpasningsmuligheder, herunder udskrivning direkte på tredimensionale genstande op til 10 cm tyk. Med magien fra LEF-12i flatbed UV printer, kan du printe grafik og tilføje stilfulde finish til standard substrater samt unikke reklamegaver.

UV printere Fujifilm Acuity Prime vikiallo

Fujifilm Acuity Prime

FujiFilm Acuity Prime UV-Printeren er bygget til at producere detaljerede og store UV-Print, den er perfekt til de opgaver som kræver at det er meget detaljeret, printeren giver dig mulighed for at få de reklame opgaver som kun få kan klare, og sørger for at du klare jobbet nemt, hurtigt og godt.

UV printere Acuity B1 21 vikiallo

Fujifilm Acuity B1

FujiFilm Acuity B1 UV-Printeren er bygget til at producere både detaljerede og store UV-Print. Den er perfekt til de opgaver som kræver høj opløsning og knivskarpe detaljer. Printeren giver dig mulighed for at få de reklameopgaver som kun få kan klare, og sørger for at du klare jobbet nemt, hurtigt og godt.

UV printere Onset X3 image vikiallo

Fujifilm Onset X

FujiFilm Onset-X UV-Printeren er bygget til at producere både detaljerede og store UV-Print. Den er perfekt til de opgaver som kræver detaljerede print. Printeren giver dig mulighed for at få de reklameopgaver som kun få kan klare, og sørger for at du klare jobbet nemt, hurtigt og godt.

UV rulleprintere

UV printere Fujifilm Acuity ultra r2 vikiallo

Fujifilm Acuity Ultra R2

FujiFilm Acuity Ultra R2 UV-printeren er bygget til at producere detaljerede og store UV-Print, den er perfekt til de helt store opgaver så som store bill-boards og bannere, printeren giver dig mulighed for at få de reklame opgaver som kun få kan klarer, og sørger for at du klare jobbet nemt, hurtigt og godt.

UV printere lg and mg vikiallo

Roland LG og MG serien

LG og MG serierne kombinerer fleksibiliteten ved print&cut, fordelene ved UV print og TrueVIS. Med en printer fra disse serier får du print i høj kvalitet, en bred mediekompatibilitet, hvid blæk med høj densitet og hurtigttørrende print.