UV printere

UV printere

Går du og overvejer en UV printer? Så har vikiallo et spændende udvalg lige til dig! Versauv lef-300, versauv lef-12i, versauv lef2-200, versauv lej 640 eller flatbed uv printer fra Roland. Se udvalget herunder og kontakt os gerne for en uforpligtende demo eller snak om mulighederne.

Uv printer LEF2-200 og LEF2-300

Roland LEF2-200 & LEF2-300

Med en Roland LEF2-200 og en Roland LEF2-300 kan du printe realistiske teksturer og reliefeffekter direkte på metal, glas, pvc & plastik, sten, keramik, læder og mange andre materialer.

Roland LEC-skæreprinter

Roland LEC fås i både 30” LEC-300 og 50” LEC-540. Du kan nemt lave farverige, levende prototyper samt producere mindre oplag. En verdens af forskellige materialer er åben, uden at du skal skifte mellem flere maskiner.

Roland LEC2-300

Den nye LEC2 skæreprinter bygger på de bedste funktioner i LEC-serien, hvilket gør det både lettere og billigere at producere høj kvalitet. Den er fyldt med forbedrede funktioner herunder et nyudviklet printhoved, LED-lamper og en række opdaterede funktioner som allesammen bidrager til en fantastisk kvalitet!

Roland LEJ-640

Roland LEJ-640 har, ud over det kendte Roll to Roll-system, også et bord og justerbart printhoved. Det betyder at der kan printes direkte på letvægtsmaterialer, som eksempelvis karton, aluminium, Kapa plader, polycarbonat og akryl på op til 13mm tykkelse.

Roland LEJ UV Flatbed

Roland LEJ UV Flatbed giver smukke print på alt lige fra tyndt printmedie, til store plader og endda mursten. Det er en fantastisk løsning som nemt passer til standartstørrelserne på foamcore, plastikplader, træplader glas eller metal.

Roland LEC2 serien

Roland LEC2-serien er bygget til at producere unikke print med ekstra stil og effekter. Den kan både printe, skære og præge og serien er designet til skilte- og anden form for grafikudbydere, der ønsker at producere fantastiske produkter!

Roland LEC2 S serien

LEC2 S-serien. Det ultimative inden for alsidig printproduktion. Du får imponerende levende grafik af høj kvalitet og du får det på et stort udvalg af materialer og underlag inklusiv metal, plast, træ, lærred, vinyl, papir og meget mere!

Epson V7000

Epson V7000 UV flatbed

Epson V7000 giver dig enestående billedkvalitet og fleksibiliteten til at printe på et væld af medier. Den er udviklet til at udskrive iøjnefaldende skiltning både til indendørs- og udendørsbrug, udstillingsvinduer, reklamepaneler, emballage, kampagneprodukter og endda boligindretning.

Roland LEJ-640s Print Belt

Roland LEJ-640S tilbyder ultimative muligheder inden for UV print! Med et stort udvalg, der passer til individuelle produktionsbehov, er det nu muligt at printe CMYK, hvid og gloss direkte på næsten alle rulle til rulle materialer og fleksible eller stive underlag.

Roland IU-1000F Flatbed

Den ultimative printer til en høj volumen, og hårdtslående printproduktion! Designet til at printe non-stop, er Roland IU-1000F den perfekt fletbed-printer til opbygning af din virksomhed. Print i høj opløsning, med 12 printhoveder, 1.280 nozzles pr printhoved, og en opløsning på op til 635 x 1.800 dpi uden at bekymre dig om 'banding'!

Roland LEC UV

Roland LEC fås i både LEC-300, LEC-540, LEC-330S-F200 og LEC-330S-B200. Du kan nemt lave farverige, levende prototyper samt producere mindre oplag. En verdens af forskellige materialer er åben, uden at du skal skifte mellem flere maskiner.

Eksempler på UV print