SOTT Wrapping folie

SOTT wrapping folie ESSENTIALS

SOTT Wrapping folie - Essentials

Essentials er en genial wrapping folie fra SOTT. Folien er en ægte 3D-folie, som er ultra fleksibel og derfor egner sig fantastisk godt til fuldindpakning. Klæberen er grå/sort med et lavt første tack, har luftkanaler og er repositionerbar. SOTT anvender 3 forskellige metalflakes under produktionen af deres Essentials-folie. De samme metalflakes bliver også benyttet i OEM-lakering på biler og både. Metalflagerne giver en enestående farvedybde, og den dobbelt støbning af folien giver et fantastisk lysspil i folien. Alle Essential wrapping folier er designet til at matche OEM-lakerede biler/både, men der findes også nye specialeffekter som ikke er set tidligere.

SOTT Wrapping folie - Next-Gen UPP

SOTT har taget de mest populære farver fra Arlons udgåede program (Serie 2300 og 2600) og lavet dem i en ny forbedret udgave. I tillæg har de også lavet nye og spændende farver med masser af effekt. Serien er produceret i USA og hedder Next-Gen UPP. Denne serie er en ultra fleksibel dobbelt cast/støbt 3D indpakningsfolie, på 95 - 105my lavet til fuld 3D indpakning. Klæberen er grå/sort med lav første tack, repositionerbar med luftkanaler. I produkterne med metal er der anvendt forskellige metalflakes typer, farver og størrelser. Den enestående dybde og spillet i metallet, fremkommer ved dobbelt støbningsteknikken.

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.