Værktøj

VÆRKTØJ
hos vikiallo

Hos vikiallo tilbyder vi et bredt udvalg af værktøj, og efterbehandlings udstyr, til skilteproduktion, printproduktion, wrapping og montage af solfilm og stenslagsfolie. Herunder ser du et udvalg af vores værktøj. Du kan også se alt vores værktøj i webshoppen.

Øskenpressere

Værktøj eyepress standard vikiallo

EyePress
Standard

Dækker det mindre behov. Virker med adaptere fra 6,35mm og op til 18,2mm, men er mest velegnet til 11mm. Pressen kan skrues fast på dit arbejdsbord eller bruges fritstående.

Værktøj eyepress premium vikiallo

EyePress
Premium

Kræver færre kræfter end EyePress standardmodellen, og har et  mere behageligt håndtag. Fungerer bedst med 11mm adapter. Skrues fast til arbejdsbordet eller bruges fritstående.

Værktøj eyepress platinum duo vikiallo

EyePress
Platinium Duo 

Den eneste manuelle EyePress der kan bruges til plastikøskner, med en plastadapter. Leveres med 12mm plastadapter.  Kan også bruges med krom adaptere (købes seperat).

eyepress_bigeye

EyePress
Big Eye 

Perfekt til den større produktion. Kan klare store øskner, og kraftige materialer. Udveksling i håndtaget gør den lettere at betjene, og pressen kan bruges til øskner fra 6,4 til 18mm. OBS. Leveres uden adapter.

Værktøj vikiallo

Emblem
Erternity

Topkvalitets, tyskproduceret øskenpresse fra Emblem. Udvekslingen i håndtaget gør det utrolig let at trykke kromøskner gennem flere lag af selv kraftige bannermaterialer. Den kan bruges fritstående, eller skrues fast til dit arbejdsbord.

Easy Airpress standard

Easy Airpress
Standard

Spar på kræfterne med en pneumatiske presse. Standardmodellen kan bruges til både krom og plastik adaptere. Den kan leveres med fodpedal så du har hænderne fri til at positionere banneret. Kræver seperat kompressor og adapter.

easy airpress mobile

Easy Airpress
Premium Mobile

Ultimative bevægelsesfrihed: de indbyggede hjul gør den let at flytte omkring. Du sparer kræfter på montering af øskner da den er automatisk, og med en enkelt tryk på en knap, skyder øsknerne på plads. Til denne model kan der anvendes både krom og plastik adaptere. Prisen er uden kompressor.

eyepress_heppy

EyePress
Heppy 

Til når du er ude af huset og lige skal montere eller reparere enkelte øskner. Kræver gode fingerkræfter. Pris er inkl. 11mm adapter.

Skæreunderlag

Hos vikiallo forhandler vi topkvalitets skæreunderlag fra YelloTools. Skæreunderlaget består af en hård kerne, med en blød overflade der 'flyder' sammen igen efter brug. Du kan roligt bruge dit foretrukne værktøj på dit arbejdsbord, uden at opleve at skæreunderlaget smuldre med tiden. Når den ene side er tilpas slidt, kan du vende og bruge den anden side. Kan bruges på dir arbejdsbord, eller monteres på dit Rollsroller, RollX eller andre mærker af flatbedlaminatore.

Sikkerhedslinialer

Værktøj yellotools safetyruler classic vikiallo

Sikkerhedslineal
Classic

Sikkerhedslineal i aluminium med høj kant som passer på dine fingre. Med gummibagside så linealen ikke rutsjer. Indbygget målebånd med flytbar pil.

yellotools_Safetyruler_X-black

Sikkerhedslineal
X-Black

Sikkerhedslineal med høj kant som passer på dine fingre. Med gummibagside så linealen ikke rutsjer. Sort udgave med design elementer.

yellotools_safetyruler_Platinium

Sikkerhedslineal
Platinium

Som Classic, men røgfarvet og med endnu bedre fingerbeskyttelse. Har indbygget skinne så du kan montere CutCoaster på bagsiden, så du får en indbygget kniv.

Opbevar medier sikkert med Stock&Roll

Stock & Roll er rulleholdere i topkvalitet. De har hver 6 industrihjul, hvoraf 2 af dem har bremse. Stock&Roll er et fantastisk værktøj der giver mulighed for opbevaring af ruller i flere forskellige størrelser. Der er enkel fastgørelse af rullen foroven, label til at skrive oplysninger om de enkelte ruller, samt en solid byggekvalitet. Alt dette gør at du kan have rulleholder i mange år.

Afrund hjørner & lav huller i metal

Powerpunch kan bruges med hjørneafrundere eller hulværktøj. Udvekslingen gør at hvem som helst kan presse med 1,5 tons! Det er let at skrifte mellem værktøjerne, og de kan derudover også let tilpasses din opgave. Hjørneafrunderen har 4 forskellige indstillinger, og kan roteres for at opnå den ønskede diameter. Hulværktøjet har 2 metalklodser, der kan klikkes fast i forskellige vinkler og afstande, så du kan tilpasse præcis hvor hullet placeres.

Afrund hjørner i alu, kobber, messing, magnetfolie, plastik m.m. i 6mm, 13mm, 19mm og 25mm.

Med hulværktøjet laver du legende let huller i (B / 0.23″) i 2mm alu, 2mm kobber, 4mm dibond, 1,5mm messing m.m. Hulværktøjet fås i 4mm, 6mm og 8mm.