Roland VG3 serien

Roland VG3 serien - Det nyeste inden for skæreprintere!

Roland bygger videre på deres meget populære VG2 serie, og præsentere nu den nye generation af skæreprintere: VG3 serien. Printeren er blevet opgraderet med nyt design, nye brugervenlige features og inkluderer opruller som standardudstyr!

Roland VG3 serien Nye Funktioner scaled vikiallo

Opnå et større farverum
Med True Rich farver og TR2 blæk

TR2 blækket er GREENGUARD Gold certificeret til indendørs brug. Det udvider i høj grad dit farverum og tilbyder dig nye og spændende farver, der adskiller din grafik fra andres. Med det grønne og orange blæk, samt den seneste True Rich Color 3 indstilling i VersaWorks 6, kan du opnå nye farveområder, som lilla, rød, grøn og andre udfordrende nuancer. Det giver dine print et lysere og mere detaljeret resultat.

Roland VG3 serien true rich gamut vikiallo

Fuld smæk på farverne
Med mange forskellige konfigurationer

Med det store farverum kan du meget konsekvent ramme specifikke Pantone nuancer og bestemte firma farver. Det er også muligt at printe flotte gradients og hudtoner. De nye blækkunfigurationer tilbyder ikke kun det bredeste farverum til dato, det giver dig også en række muligheder med højintensitetsfarver, intense jævne farver og andre komplekse farvevalg.

Roland VG3 serien VG3 farverum vikiallo

Roland VG3 serien VG3 Touch Panel vikiallo

7" touch kontrolpanel

- Giver nemt og hurtigt adgang til menupunkterne

-Printerstatus kan kontrolleres med det samme

-Intuitiv betjening er muligt med panelet

Avancerede print/cut og produktions funktioner

Pinch-Rollers-Ikon-01

Automatiske Pinch Rollers
De nydesignede invendige Pinch Rollers løfter sig under skærejobs, mens de ydre forbliver nede for at sikre nøjagtig print/cut.

maskinks

Nozzle Mask funktion
Hvis en af dyserne i printhovedet ikke printer ordentligt, kan du minimere nedetiden ved at slukke for det specifikke dyse bånd og på den måde fortsætte din produktion.

Custom-Crop-Ikon-01

Brugerdefineret beskæring
Forbedre nøjagtigheden på lang print jobs af fx klistermærker, ved at bruge funktionen “Crop Mark by Row” i VersaWorks 6.

takeupico

Ny medie holder
Et one-touch håndtag låser mediet på plads i én nem bevægelse - andre loading funktioner inkluderer en integraret blæser for at holde mediet stabilt under opsætning.

Media-Clamps-Ikon-01

Smarte Media Clamps
De smarte Media Clamps giver en mere effektiv printoperation og skal ikke fjernes ved sheet cut eller på andre tidspunkter.

Perforated-Ikon-01

Perforeret Sheet Cut
Den nye sheet cut funktion gør det muligt at lave en perforering mellem hvert job. Det betyder du let kan skille dine jobs i din efterbehandling, uden at skulle skære i mellem hver job.

Roland VG3 serien VG3 Rulleholder vikiallo

Justerbar rulleholder

På den nye VG3 er det nu muligt at justere rulleholderen, så du kan tilpasse den til dit medie.

Roland VG3 serien VG3 versaworks vikiallo

VersaWorks 6
Verdens mest populære RIP-software inkluderet