Display

Display, Roll-up, Bannere, Beachflag, popup-systemer og meget mere

Hos vikiallo har vi et bredt udvalg af displayløsninger. Så uanset om du skal bruge noget billigt, eller noget mere eksklusivt, så har vi et produkt der matcher dine behov

Display RUST85x200 1 vikiallo

Roll-Ups

Med en roll-up har du mulighed for at ha' et skilt med overalt. Når printet er monteret kan det rulles ud og ind, og stilles op hvor der er behov for det. Brug eks. roll-ups i dit showroom, til info i butikker / supermarkeder / skoler og fritidsklubber eller et helt andet sted. Løsningen fås i flere forskellige kvaliteter og priser.

Display PUM23S ST 1 vikiallo

Display vægge

Display vægge er perfekte til showrooms, butikker, udstillinger og mere. Du har et kæmpe blanks canvas som du kan bruge til at skabe opmærksomhed omkring dit brand. Når du ikke længere skal bruge den, kan den afmonteres og pakkes væk uden at fylde.

Display PROFLAGGD 1 vikiallo

Beach flag

Flag er en let måde at få opmærksomhed på, uden at gøre en masse ekstra for det. En letvægtsløsning som får dit brand til at fylde mere, og får folk til lettere at finde ud af om de er det rigtige sted.

Det perfekte udstyr til messen

Udstillinger, messer og kongresser er lige rundt om hjørnet - forbered dig nu, så du kan være klar. Du er altid velkommen til at kontakte os for mere info.