Emblem EasyLam Expert 140C

Emblem EasyLam Expert

Emblem Easylam Expert 140C kan håndtere materialer med en bredde på op til 1400mm, hvilket gør det er det perfekte værktøj til de fleste opgaver.

Med Emblem Easylam Expert 140C får du en laminator med et kompakt design. Maskinen er på hjul, hvilket gør den nem at flytte rundt med. Du får et perfekt resultat, uden rynker og bobler, på alle slags materialer. Det meget robuste mekaniske design, gør Easylam 140C til en virkelig professionel maskine, designet til at holde længe.

Med maskinen kan du arbejde med:

Stive og fleksible materialer til indendørs og udendørs brug.
Gulvreklamer
Displays
Pop-up
Og mere…

Valserne er lavet af højkvalitetsgummi, som giver dig de bedste muligheder for perfekte resultater. Valserne kan styres elektrisk og kan håndtere materialer med en tykkelse på op til 40mm. Den automatiske lukkefunktion af valserne, kan indstilles til enten optimeret eller blød. Dette gør det muligt at laminere skånsomt.

Maskinen har to forskellige hastigheder, 2,5m/min eller 3,5m/min. Derudover kan maskinen betjens enten via kontrolpanelet eller med en fodpedal. Rulle feederen og oprulleren gør det muligt at håndtere rulle til rulle laminering. På maskinen finder du også en bremse, som hjælper dig til at undgå rynker og få et perfekt resultat hver gang!

Emblem EasyLam Expert 140C Display 2 frei mittel vikiallo