Returvarer (RMA)

Returvarer

Returnering af varer til vikiallo

Uanset om du har bestilt for meget, eller du oplever fejl på en vare bedes du udfylde denne formular.
Du kan vælge at udfylde dine returvarer elektronisk, eller i hånden - bare du husker at vedlægge en kopi blandt de varer du returnere. En kopi bedes også sendes på mail til [email protected].

Vi kan tilbyde at afhente din(e) pakker med GLS. Hvis du ønsker dette bedes du ringe til os og aftale nærmere.

Fra vores handelsvilkår om returvarer

Returvarer
Varer tages kun retur efter aftale med vores salgsteam. Dette gælder kun for lagervarer i uåbnet, uskadt og original emballage, og det må højest være 14 dage siden, at vi leverede varen til dig. Du betaler returfragten og et krediteringsgebyr på 10% af faktureret pris, og du bærer risikoen for evt. transportskader. Skaffevarer og maskiner tages ikke retur.

Reklamationer - transportskader
Straks ved modtagelse af en vare, skal du kontrollere varen for synlige transportskader. Såfremt der er synlige transportskader, skal du nægte at modtage varen. Reklamationer af ikke synlige transportskader, skal ske indenfor 8 dage fra varemodtagelse.

Garanti på forbrugsmaterialer
Vi videregiver kun producentens garanti, der som regel kun dækker deres materiale, og ikke evt. blæk, arbejdsløn og andet. Såfremt en fejl konstateres, sendes varen til os med beskrivelse af fejlen. Husk at bruge laminat og folie fra sammen producent og overhold producentens anbefalinger til temperatur, afrensning og andet.