Summa S Class 3 series

Summa S Class 3 serien er til dig der vil ha' det bedste. Forgængeren, S class 2, var allerede fantastisk - men nu er niveauet taget til nye højder med flere nye funktioner! S Class 3 TC har plads til 2 værktøjer samtidig, så du eks. kan lave kiss-cut og die-cut i samme arbejdsgang.

Godt skåret

Summas nye 'smart object sorting' funktion, er designet til at vælge det bedste start- og slutpunkt for dine jobs. Der tages enda højde for hvor fleksibelt materialet er at føre frem og tilbage. I tillæg til det er der også en 'smart panelling funktion' - sæt eks. 'panneling' til 40 cm, og alt inden for dette felt skæres på en gang.

Bedre hånd om materialerne

Rullerne hvor du lægger dit medie på skæreplotteren, kan nu håndtere ruller på op til 20cm i diameter. Ud over det kan den også klare over 32kg! At kunne håndter en større diameter, og højere vægt, er utrolig praktisk når der arbejdes med print 'n cut, og laminerede materialer der jo naturlig vejer mere end en almindelige folie.

Sagde du brugervenlig?

S3-serien har fået en visuel overhaling, som gør den endnu lettere at betjene. Plotterens status vises nu tydeligt med LED-lys, og alle dele som er juster- og/eller flytbarer er lavet i blåt plastik. Bagerst er der endda plads til at opbevarer dit mest brugte værktøj.

Ny touchskærm

Summa S Class 3 series Touch screen s3 vikiallo

Ny kurv & stander

Summa S Class 3 series ny kurv s3 vikiallo

Mere intuitivt layout

Summa S Class 3 series blue parts s3 vikiallo

OPOS Cam

Summa S Class 3 series S3 OPOS Cam vikiallo

Ægte tangential-modul

Summa S Class 3 series S3 Tangential vikiallo

Præcis udskæring

Summa S Class 3 series S3 Print n cut vikiallo

Nyt & forbedret i S3

• Tangential modulet

• False modulet

• OPOS Cam & Processor

• Hurtigere hardware

• Understøttelse af Wi-Fi

• Blødere Motion Control

• Mediesensor i begge sider

• Forbedret Touch skærm

• Status LED

• Stander

• Kurv

• Plads til værktøj

• Rulleholder

• Smart Object Sorting

• Smart Panelling

Summa S Class 3 series S3 Nyt og bedre vikiallo

OPOS

OPOS er SUMMAs system til at sikre dine udskæringer af printjobs, bliver helt som de skal være. Selv hvis mediet skulle ligge lidt skævt, eller være buet, så aflæses mærkerne og designet skæres ud som normalt. Herunder kan du se en oversigt på de forskellige former for OPOS.

Summa S Class 3 series OPOS vikiallo

OPOS

Summa S Class 3 series OPOS XY vikiallo

OPOS XY

Summa S Class 3 series OPOS XY2 vikiallo

OPOS XY2

Summa S Class 3 series OPOS Xtra vikiallo

OPOS Xtra

Summa S Class 3 series S 3 media vikiallo

Fleksibel og præcis udskæring

Summa S Class 3 er en top-moderne plotter, designet til professionelle der har høje krav til deres produktion. Summa har udviklet et unikt, ægte tangential-modul hvor kniven er motorstyret. Resultatet er en nøjagtighed og præcision der er så høj at der ikke er andre der kan følge med. Oplev hvordan selv de mindre detaljer, kommer til at stå kniv skarpt! :-) TC-modellen har endda plads til to moduler på samme tid, så du kan lave mere uden at skulle skifte værktøj.

Alle S Class 3 modeller har en imponerende axial hastighed på op til 1000 mm/s og et skæretryk på op til 1000 gram. Se det kan man kalde hurtigt og effektivt.

Designet til at gi’ den gas

Ud over at være ekstremt nøyaktig og præcis, så er plotteren bygget til at kunne bruges i lang tid! Materialerne som den er bygget med, og de enkelte komponenter, er konstrueret så de kan holde til tungt brug det ene år efter det andet. Plotteren er det perfekte valg og sikre dig en maskine der holder længe og kan takle selv de mest krævende opgaver.

Summa S Class 3 series S 3 clamps vikiallo

Vælg mellem

Summa S Class 3 series SummaS class3 vikiallo

S Class 3 D
Slæbekniv

Summa S Class 3 series SummaS class3 vikiallo

S Class 3 T
Tangentialkniv

Summa S Class 3 series SummaS class3 vikiallo

S Class 3 TC
Tangentialkniv med 2 moduler

Mere info om Summa S Class 3-series

Summa S Class 3 series Summa s class 3 series vikiallo

I brochuren kan du læse mere om fordelene og se på tilbehør, værktøj m.m.

Det geniale Summa S Class 3-series skæreplotter giver dig mulighed for at skære med en fantastisk præcision, gennemskæring og konturskæring. Robust konstruktion, enkel betjening, fleksible muligheder og aggressive priser.