Sawgrass SG400 – SG800

Print som aldrig før, med de nye SG400 og SG800 printere. Sawgrass Virtuososystemer er branchens første og eneste fuldt integrerede desktop-løsning designet specifikt til sublimering!

SG400 kan producere op til 240 prints i timen. Den indbyggede, selvrensende rutine holder printeren kørende og der vil være penge og spare, da den kører på minimalt strøm- og blækforbrug.

SG800 har alle de samme funktioner som SG400, men kan rumme større papirstørrelse og udvidede blækpatroner, hvilket giver en fantastisk mulighed for at opfylde behovende for alle dine kunder.

Dekorer forskellige produkter lavet af polyesterstof eller ting med polyester i overfladen f.eks.

Sawgrass SG400 og SG800 kan printe i en opløsning på op til 1200 x 1200 dpi. Det gør at du kan lave fantastiske realistiske print, der vil imponere selv de mest kræsne kunder.

SG400 - SG800

SubliJet HD - blæk

Denne fantastiske blæk giver utrolig levende, realistiske farver med en dyb sort og neutrale gråtoner.

Efter dit design er blevet varmet på, vil det blive en del af overfladen og ikke ligge sig ovenpå. Derfor kan du vaske det så meget du vil, farven vil stadigvæk blive siddende og det vil ikke krakelere!

Passer i både SG400 og SG800.

Varmepresser

For at få dit design over på dit produkt, skal du bruge en varmepresser. En varmepresser er en maskine der, med varme og tryk, kan fastgøre blæk, eller forskellige former for transfer, til tekstiler, træ eller andet.

Vi tilbyder mange forskellige slags, dem kan du læse meget mere om her!

SG400 - SG800

SG400 - SG800

TruePixPaper

TruePix papiret er i topkvalitet og giver perfekte resultater.

Papiret kan købes i størrelserne A4 og A3.

Papiret kan købes her!

Lær meget mere om SG400 - SG800 og produkterne i videoen herunder

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.