Axyz Infinite

Axyz Infinite Infinite top ny vikiallo

Det tunge skyts

Et robust design og premium-materialer giver høj hastighed of præcision.

Tilpasses til dig

Få din maskine tilpasset dine specifikke behov. Vælg mellem flere længder, bredder, antallet af skære/fræse-hoveder og hestekræfter.

Mange skærehoveder

At have flere skærehover giver dig endnu flere muligheder for at holde en produktion kørende. Fræs i eks. akryl, støbt aluminium, sammenpresset laminat eller endda fibercement.

Axyz Infinite Infinite 03 vikiallo

Storformat så det basker

Fordi AXYZ Infinite er designet på en modulær platform, kan den konfigureres til at skære alt fra 100mm tykt skum, til 25mm tykke aluminiums plader. Du afgør hvad d vil have mulighed for, ved at vælge hvilke hoveder maskinen skal ha' monteret.

En konstruktion som holder!

AXYZ har lagt mere end 30 års erfaring i konstruktionen af Infinite-serien. De skaffer deres materialer fra verdens top-producenter, og har en sand passion for CNC fræsere. Målet for AXYZ er at give dig en maskine som holder en menneskealder!

Axyz Infinite Infinite 01 vikiallo

Axyz Infinite Infinite 02 vikiallo

Ægte innovation

Du kan bogstaveligt talt fordoble din effektivitet med funktioner som 'twin heads' og 'pendulum processing', som udnytter hele maskinens arbejdsområde.

Infinite er en fantastisk efterfølger, designet til brug i mange brancher, herunder:

Skilte - Alle typer 2D- og 3D-skilt i træ, metal og plast
Metalfremstilling - Fremstilling af ikke-jernholdige dele
Plastfremstilling - Ingeniørplast
Fast overflade - Behandling af moderne og traditionelle materialer
Træbearbejdning - Møbler, butiksindretning og mere
Grafik og print - Print to cut ved hjælp af flere værktøjer
Skumbehandling - 2D- og 3D-behandling med router- og knivværktøjer
Interiører - Multi-purpose routing og gravering i alle materialer

Hvad gør Infinite unik?

Infinite Serien er en ny maskine, der bygger på AXYZ-serien for at gøre arbejdsgangen endnu bedre. Den er velegnet til små såvel som store produktioner.

Den mest konfigurerbare CNC-router i branchen

Arbejdsområder, der passer til alle størrelser og priser

Hoved- og værktøjsmuligheder til alle materialer og applikationer

Tekniske specifikationer

Infinite-serien CNC-routere fås i en lang række forskellige størrelser. Vi tilbyder vi løsninger, der passer til lige præcis din opgave og pris. Infinite findes i bredder fra 28" til 128" og længder fra  48" til over 50". Med disse store størrelser, er der mange muligheder for at håndtere mange forskellige materialer.

Ved at opdele bordet i to zoner har du virkelig mulighed for at udnytte og spare tid. På denne måde kan et ark blive behandlet på den ene zone, mens dele og affald fra den anden zone fjernes.

Axyz Infinite infinite gallery 1 v2 vikiallo

Funktioner

CNC-routereren indeholder noget af det bedste teknologi, der kan købes for penge. Med et aluminiums vakuumbord og næste generations maskinstyring inkluderer Infinite-serien funktioner, der er designet til brugervenlighed, pålidelighed og høj produktivitet.