DaneSplit Slidsemaskiner

DaneSplit Slidsemaskiner DaneSplit vikiallo

DaneSplit Slidsemaskiner

SPLIT alle typer af selvklæbende materialer

For virksomheder der af og til deler selvklæbende etiketter og klistermærker, vil Dane split 50 hurtigt vise sig som en pålidelig metode til et opnå et perfekt resultat. Dane split 50 kan anvendes til at skære både front og bagliner, og splitter alle typer selvklæbende materialer. Det gør din oppilning af etiketter m.m. til en hurtig og enkel opgave. Der anvendes særlige hærdede skæreblade, som har en meget lang levetid og er lette at udskifte. Hele længden af hvert skæreblad udnyttes - hvilketgiver et rent snit og en jævn dybde der maksimerer bladets levetid.

Historien bag DaneSplit

Dane split 50 er videreudviklet fra den oprindelige version af Dana split, som blev udviklet i begyndelsen af 60'erne. Det grundlæggende koncept, og danske design er stadig bibeholdt i Dane split 50.Maskinens solide konstruktion, høje hastighed og korte klargøringstid, gør Dane split 50 særdeles attraktivt til mindre kørsler med et konstant pålideligt og præcist skæreresultat. Mediet indsættes manuelt og maskinen er meget enkel at betjene,servicere og nem at justere til alle typer materialer.

Mindsteafstanden mellem skærehovederne er 30 mm. Hvis du har brug for mindre afstande, køres arket igennem igen med feed bordet i ændret position. Skæredybden justeres nemt med fingerskruer - og holderne til skærehovederne kan justeres på denmonterede lineal. Du kan nemt montere et ekstra skærehoved på bjælken, og derved få flere snit på samme ark.

Dane split 50 er en holdbar maskine som kræver minimalt vedligeholdelse. Den er CE-mærket og fremstillet i henhold til CEN NORM 1010-1 / 2.

Ønsker du at spare tid, penge og få den optimale skæring er Dane split 50 det perfekte valg.

DaneSplit 50

DaneSplit Slidsemaskiner Dane Split 50 vikiallo

Funktioner

dane split 50 splittemaskinen er lavet til at give ekstrem perfektion og høj output. Den er utrolig præcis, og håndterer nemt både front & bagsider i selv de tyndeste typer selvklæbende materialer. Dane split 50 giver et konstant output af høj kvalitet.

DaneSplit 100

DaneSplit Slidsemaskiner Dane Split 100 vikiallo

Funktioner

dane split 100 splittemaskinen er lavet til at give ekstrem perfektion og høj output. Den er utrolig præcis, og håndterer nemt både front & bagsider i selv de tyndeste typer selvklæbende materialer. Dane split 100 giver et konstant output af høj kvalitet.

Hvordan DaneSplit 50/100 virker

DaneSplit Slidsemaskiner DaneSplit Illustration vikiallo

Se hvordan du bruger DaneSplit 50/100 her!