Epson SC-S80600: kreativitet i 9 farver

Hurtig, pålidelig og enkel. Oplev hvordan en storformatprinter fra gør en forskel for din printproduktion.

SC-S80600

Epson's SC-S80600 storformatprinter giver en flot printkvalitet, uanset om du laver print til skilte, klistermærker, wrapping, backlit eller noget helt andet. Hver del af maskinen er designet og fremstillet af Epson, hvilket er din garanti for byggekvaliteten og funktionaliteten.

Præcision

Epson har gjort sig umage for at lave en printer, der giver et ekstremt nøjagtigt print. Pinch roller'ne er antistatiske og fleksible, så der er fuld kontrol over indføringen af mediet under print. Oprulleren holder mediet flot i spænd, og holderene til mediet på både for- og bagsiden kan justeres til at matche størrelsen på dit printmedie.

Produktivitet

Brug tid på at printe, i stedet for at vedligeholde. Epson har automatiseret vedligeholdelse af printhovederne, og et patenteret blækcirkulationssystem det til sammen sikre en mere effektiv produktion.

Kvalitet

Epsons dobbelte PrecisionCore TFP-printhoveder samarbejder perfekt med den Epson UltraChrome GS3-blæk. Sammen er de grunden til at Epson SC-S80600 giver enestående print, med flotte farver og skarphed. Printeren kan fremstille op til 98,2 % af PANTONEs helt dækkende farver1 med hjælp fra PANTONE MATCHING SYSTEM®, som er evalueret og certificeret af Pantone.

1 Testet i 1440 x 1440 dpi med 36 arbejdsgange på ILFORD Nanosolvent Premium Photo Paper Gloss.

Epson SC-S80600 fordele

Klassens førende mediehåndtering

Avanceret, automatisk opspændingssystem

Se forskellen

Indbygget LED-lys gør det let at se dine print

Høj blækdråbepræcition

Epson PrecisionDot forbedrer automatisk printkvaliteten uden du skal gøre noget

Printhovedbeskyttelse

Beskytter mod skade, som er forårsaget af papirstop og fremmedlegemer

Mindre vedligeholdelse

Automatisk stofviskersystem nedsætter ugentlig vedligeholdelsestid med op til 80 %

Livagtige resultater

Epson UltraChrome GS3-blæk leverer 98,2 % af PANTONEs helt dækkende farver

Epson SC-S80600 hos vikiallo

Hos vikiallo er vi eksperter i storformatprintere, og står altid klar til at kunne vejlede dig om hvilken løsning der er bedst for din virksomhed. Med en løsning fra vikiallo, får du installation og service udført af certificerede teknikere, så du hurtigt er i gang og får optimal udnyttelse af din investering.

Udfyld formularen til højre og få mere info, kontakt os for at få mere info, eller aftal en gratis demo af maskinen i vores showroom i Kolding.

[contact-form-7 id="43891"]