Epson F3000 DTG printer

Print direkte på tekstil!

Epson F3000 er en robust printer, der printer direkte på tekstil
(direct-to-garment, DTG) og er designet til høj produktivitet!

Tag kontrol over din stigende produktion
Denne DTG-løsning gør det muligt at reagere hurtigt på indkommende ordrer. Den har en stor nøjagtighed, så du kan lave hurtige behandlinger, samtidig med at du skaber komplekse designs på en lang række lyse og mørke materialer i bomuld.

Epson F3000 clothes

Epson F3000

Forøg produktiviteten
Epson F3000 gør det hurtigt og nemt at tilføje din t-shirt i maskinen. Printeren bruger sine sensorer til automatisk at registrere overfladehøjden og indstiller sig selv herefter, hvilket reducerer både operatørfejl og spild. Printeren har også automatisk justering af pladeafstand, hvilket gør det muligt at arbejde med materialer op til 29,5 mm i tykkelsen. Det er også muligt at tilføje et ekstra printhoved som bidrager til at levere høj printkvalitet.

Epson har introduceret en blækløsning på 1,5 liters blækposer, som gør udskiftningen til en nem og hurtig opgave. For yderligere at forbedre din printer, omfatter denne DTG printer Epsons “Production Monitor” software, som løbende sender printeroplysninger til telefoner og PC.

Brugervenlig
Den brugervenlige 4,3 tommer touch skærm gør det nemt at kontrollere vigtige oplysninger som fx blækniveauer, næste planlagte cleaning og automatisk justering af pladeafstand. Den indeholder alle print indstillinger på en enkelt skærm, på den måde har kan du kontrollere indstillingerne, i mens du printer. For at opnå fuld kontrol over din output kvalitet tilbyder Epsons nye “Garment Creator” software mange indstillinger. Den har også et advarselssignal for at sikre, at du vil blive underrettet om eventuelle fejl.

Epson F3000 ink

Epson F3000 DTG printer sc f3000 high print quality vikiallo

Høj printkvalitet
Alle funktionerne i Epson F3000 er designet til at forbedre kvaliteten af slutproduktet. Printerens dyseverificeringsteknologi (Nozzle Verification Technology, NVT) kontrollerer automatisk, at dyserne fungerer optimalt. Hvis der opstår et problem vil Epsons “Micro Piezo” teknologien sikre at udskrivningen af høj kvalitet opretholdes. Derudover muliggør den nye teknologi at tætheden af hvidt blæk bevares, hvilket gør at du kan skabe lysere farver på mørke materialer.

Pålidelig Epson teknologi reducere nedetid
Denne DTG printer er bygget til at holde dig kørende. Sammen med de udskiftelige printhoveder kan du også få forskellige automatiske vedligeholdsfunktioner, som fx støvopsamler samt automatisk cap cleaning - alt sammen designet til at reducere manuel vedligeholdelse. De brede dæksler og LED lamper gør det nemt at få adgang til vedligeholdsområdet. Produktionen understøttes også af blækposer med stor kapacitet sammen med evnen til at printe med kun halvdelen af printhovedet, hvis der opstår problemer med den anden halvdel.

Epson F3000 inside

Epson F3000 DTG printer sc f3000 eco friendly printing vikiallo

Miljøvenlig udskrivning
Blækket i Epson F3000 opfylder “Global Organic Textile Standard” (GOTS) og på den måde overholder du Oeko-Tex standard 100.

Den komplette løsning
Epson har designet og bygget hver eneste komponent i F3000. Hver gang du tænder for printeren, kan du være sikker på at du får den samme fantastiske kvalitet!

Epson F3000 DTG printer sc f3000 the complete solution vikiallo

Epson F3000 DTG printer F3000 1 vikiallo