Roland IU-1000F Flatbed printer

STOR. DRIFTIG. PERFEKT.

Roland IU-1000F

Den ultimative printer til en høj volumen,
og seriøs printproduktion!

Designet til at printe non-stop, er Roland IU-1000F den perfekt fletbed-printer til opbygning af din virksomhed. Print i høj opløsning, med 12 printhoveder, 1.280 nozzles pr printhoved, og en opløsning på op til 635 x 1.800 dpi uden at bekymre dig om 'banding'! Du kan printe på hundredevis af emner, opgradere din produktionshastighed og udvinde din virksomhed som aldrig før.

Hastighed og kvalitet
Som overgår dine forventninger

Ved hjælp af sine 12 printhoveder, arrangeret i 3 rækker, kan IU-1000F printe kant til kant uanset om materialet er tyndt eller tykt. Imødekom dine kunders krav om hurtig produktion, eller udnyt mulighederne for print af høj kvalitet til kunstværker, udstillingsgenstande og meget mere.

Standard konfiguration

Roland IU-1000F Flatbed printer 3 1 standard configuration vikiallo

2x hvid konfiguration

Roland IU-1000F Flatbed printer 3 2 double white configuration vikiallo

35
Plader/time

DRAFT MODE

Højest printhastighed. Perfekt til storformat print af eks. skilte.

15
Plader/time

STANDARD

Klare og skarpe kanter og detaljer, på mange forskellige medier.

10
Plader/time

QUALITY

Til 'high end' print — opnår næsten photorealiste resultater.

6
Plader/time

2x hvid

Print CMYK + 2 lag hvid på samme tid, for et ensartet print på alle medier.

Alle ovenstående printhastigheder er baseret ud fra et gennemsnit af flere tests. Hastighederne er kun vejledende.

Blæk der er praktisk, alsidigt og kreativt

Roland IU-1000F Flatbed printer 7 multi layered 2 vikiallo

  • Med kombinationen af hvid, klar lak og primer + CMYK er der ingen grænser for hvad du kan printe på med Roland IU-1000F. Printeren sikre dig en høj kvalitet uanset hvilke af de hundredevis af mulige medier du vælger at printe på.

 

  • Få farverne til at poppe, og dine print til at skille sig ud fra mængden, ved at lægge et lag hvid under dit CMYK-print, uden at skulle sætte 2 print igang. Slut med kedelige, eller udefinerbare farver når du printer på mørke, eller farvede emner!

 

  • Vanskelige overflader er heller ikke noget problem - med primeren sikre du dig at dit print bliver siddende, selv på overflader der traditionelt set ikke egner sig til print. Tilføj tekstur til dit print med klar lak, lav reliefeffekter, blindskrift eller brug lakken som finish på dit print.

Variabel dråbestørrelse

Med muligheden for at variere dråbestørrelsen, får du et meget bedre printresultat. Især når det kommer til detaljer og graduering af farveforløb i hudtoner og skygger.

'Media alignment pins'

Placer dine plader ens, hver gang. Med 'media allignment pins' er det let for alle der betjener printeren at få et ensartet resultat, hver gang.