Flexa afrullesystemer

Flexa afrullesystem

Flexa afrullesystem - Master Roll 150

Flexa Master Roll 150
Flexa afrullesystem - Vertikal afruller med touch display. I maskinen kan du max have en rulle på 240mm i diameteren og 1500mm i bredden. I maskinen er der en skæreliste, så du altid er sikker på at få et pænt snit når du er færdig med at afrulle.

Praktisk og hurtig
Afrul x antal meter på en meget hurtig og enkel måde. Det er nemt og hurtigt at tilføje og fjerne ruller fra maskinen. Via det digitale display, kan du indtaste det antal meter du vil have afrullet, så kører maskinen og stopper selv når det antal meter er nået. Du har altid mulighed for at styre hastigheden på afrulningen. Nogle materialer tåler ikke meget hastighed.

Flexa Master Roll Maxi
Flexa afrullesystem - Vertikal afruller. I maskinen kan du max have en rulle på 400-500mm i diameteren og 1800-2000mm i bredden. I maskinen er der en skæreliste, så du altid er sikker på at få et pænt snit når du er færdig med at afrulle.

Praktisk og hurtig
Med en Master Roll Maxi er det nemt og hurtigt at tilføje og fjerne ruller fra maskinen. Rullen placeres i den ene side og maskinen låser automatisk efter første omgang. Via det digitale display, kan du indtaste det antal meter du vil have afrullet, så kører maskinen og stopper selv når det antal meter er nået. Maskinen er lavet af pulverlakeret stål og aluminium.

Flexa afrullesystem - Master Roll Maxi


Flexa afrullesystem - Master Roll Horizon 160

Flexa Master Roll Horizon 160
Flexa afrullesystem - Horisontal afruller. I maskinen kan du max have en rulle på 250mm i diameteren og 1600mm i bredden. Takket være den ergonomiske opbygning, kan operatøren producere enormt meget, uden at få ondt i ryg og skuldre.

Praktisk og hurtig
Med en Master Roll Horizon 160 får du en hurtig og økonomisk afruller, som er bygget til professionelle forhandlere af folie og film. Via det digitale display, kan du indtaste det antal meter du vil have afrullet, så kører maskinen og stopper selv når det antal meter er nået. Du har også mulighed for at spole tilbage, hvis du har kørt for mange meter af. Maskinen har hjul under, hvilket gør den let flytbar.