Epson F2200 DTG & DTF printer

F2200: Det bedste fra begge verdener

Epson har lavet den perfekte printer til opstart med tekstiltryk, og til den mellemstore produktion. Printeren er designet til at kunne producere komplekse layouts endnu hurtigere, takket været EPSONs ‘PrecisionCore MicroTFP’-printhoveder.

Epson F2200 DTG & DTF printer icon complete direct to garment vikiallo

Komplet løsning til udskrivning direkte på beklædning

Epson F2200 DTG & DTF printer icon auto maintenance vikiallo

Automatisk vedligeholdelse med separat rensepatron

Epson F2200 DTG & DTF printer icon quicker start up vikiallo

Hurtigere opstart takket være forbedret blækcirkulation

Epson F2200 DTG & DTF printer icon additional medium dot printing vikiallo

Yderligere dråbestørrelse for forbedret gengivelse

Epson F2200 DTG & DTF printer icon twoadditional fast print vikiallo

Nye, hurtige udskrivningstilstande

Epson F2200 DTG & DTF printer icon enhanced garment vikiallo

Forbedret Garment Creator-software

Epson F2200 DTG & DTF printer icon eco passport vikiallo

ECO PASSPORT-certificering fra OEKO-TEX®1

Epson F2200 DTG & DTF printer icon one year warranty vikiallo

Et års garanti med mulighed for udvidet garanti

Den nye GarmentCreator2 fungerer både med DTG og DTF og håndterer nu små tekster og tynde linjer endnu bedre. Det er den fancy måde at fortælle at printeren nu er op til 25% hurtigere end dens forgænger, F2100, og at kvaliteten stadig er ekstremt høj.

F2200 kræver mindre plads. Her sammenlignet med den tidligere model F2100.

Maskinens design er blevet forbedret, så den er væsentlig mere kompakt og nu ikke kræver så meget plads rundt om printeren - sæt den eks. helt ind i et hjørne og udnyt din plads bedre. De mange små forbedringer på printeren gør at den er lettere at bruge. Alle kan lære at printe fra den, og opretholde en høj produktivitet uden at være eksperter.

Det gennemsigtige låg, og indvendige lys, gør at det er let at følge med i printprocessen. Og touch-skærmen på 4,3 tommer gør det enkelt at betjene printeren.

GarmentCreator2 har fået et hastigheds-boost og understøtter nu op til 600dpi, så du får en fantastisk print- og farvekvalitet.

EPSON F2200 klar til print

Epson F2200 DTG & DTF printer Auto height vikiallo

Højden på printhovedet justeres automatisk, og kræver minimale input fra brugeren. Printpladerne kan skiftes hurtigt og nemt, så det er enkelt at tilpasse maskinen til at printe på forskellige størrelser tekstiler.

Nye DG2-ink poser på 800ml har erstattet de tidligere kassetter på 600ml. Det betyder de ikke skal skiftes lige så ofte - men der er flere fordele end det! Rent fysisk kan man klemme mere blæk ud af en pose end en kassette - så der er mindre spild. DG2-ink har også mindre bleed mellem stort/gul, så resultaterne på lyse tekstiler bliver flottere.

Epson F2200 DTG & DTF printer DG2 ink 5 vikiallo

Epson F2200 DTG & DTF printer Tandemarbejde samleband vikiallo

1, 2, 3 - print! Det er super let at komme igang. F2200 leveres med alt du skal bruge for at kunne starte din produktion. Vikiallo er eksperter, og vi er der til at hjælpe dig med din maskine - også efter den er leveret! Du kan se mere om fordelene ved vikiallo supportklub her