Omega Skinz

Omega Skinz er en meget blød, fleksibel, selvklæbende støbt folie, som er formbar med varme. Omega Skinz lægger sig flot på både flade og kurvede overflader, såsom hjørner, knæk og fordybninger på køretøjer.

Folien er produceret efter et princip om genanvendelse. Efter støbning bliver overskuddet genbrugt til en ny omgang folie; det er smart både for producenten og miljøet.

Omega Skinz er produceret på en anden måde end mange andre folier.
Omega Skins består af forskellige lag, der absorberer spændingerne under strækning af filmen.

Det øverste lag er en transparent PVC film, som giver bundlaget ekstra farvedybde. Filmen støbes som et 2-pass eller 3-pass system, hvorved de forskellige lag tilsidst danner et homogent lag.

Resultatet er en stærk, stabil film, som bliver meget blød og smidig ved opvarmning. Begge egenskaber er ideelle til store overflader og komplekse former som kofangere, spoilere og dørhåndtag.

Omega Skinz

Mere farvedybde

De mange lag giver en ekstra flot farvedybde. Derudover er filmen mindre modtagelig for overstrækning ved montering på store overflader.

De matte farver har også en anderledes overflade. Det matte toplag ligger et sted mellem mat og satin, hvilket giver former og hjørner en fantastisk glans.

Omega Skinz Omega Mat1 vikiallo

Forbedrede funktioner

Omega Skinz krymper ikke, den har en lang levetid og er designet til udendørs applikationer såsom bil, maling, gelcoating, glas og meget mere.

Let formbar med varme

Når filmen varmes op til 40-50 grader, er den blød som smør. Dette er meget ideelt på både og yachter, fordi filmen er mere stabil.