Roland BN2-20

Med BN2 har Roland gjort BN-printeren bedre end nogensinde før. Den er mere kompakt, printer mærkbart hurtigere end dens forgænger, er lettere at bruge og er opgraderet med flere nye funktioner. BN2 giver dig alt hvad du skal bruge for at starte din print-shop op, uanset om det er fra dit skrivebord derhjemme eller fra din firmaadresse.

Se hvor let det er at arbejde med BN2!

Transfer

Canvasposer

Labels

Plakater og skilte

Glasdeko

Kunst

Både print og cut

BN2 har både print og cut, så du kan lave alt fra en enkelt maskine. I en enkelt arbejdsgang kan du sætte dit job over med print; og skæringen bliver lavet direkte efter.

Kvaliteten i top

BN2 bruger de samme printhoveder og den samme blæk som andre printere til professionelt brug. Du får ikke bare en fantastisk farvegengivelse og fotorealiske gengivelser, du får også en flottere gengivelse af små detaljer og fine tekster. Dertil understøttes True Rich Color 3, som hyldes af professionelle der arbejder med print.

Var der nogle som sagde hastighed?

BN2 printer op til 4 gange så hurtigt i sammenligning med de tidligere ældre modeller.

Venlig pris

BN2 serien giver alle en mulighed for at starte en virksomhed op, uden at skulle ha' den store pengepung frem. Der medfølger endda print og design programmer, så du er hurtigt igang.

Brugervenlig

Flere nye tiltag gør BN2 serien lettere at bruge end nogenside før. Selv mennesker uden erfaring med printere kan lære at bruge den. og ikke bare det - de kan producere et top-professionelt resultat.

Kompakt design

BN2 kan let stå på et skrivebord derhjemme, eller i din printshop. Designet gør at blæk mm kan skiftes fra forsiden af maskinen, hvilket gør det super enkelt at gå til.

Optimale printindstillinger

Gemt profiler som indeholder de optimale indstillinger for det medie du printer på, og hent dem hurtigt frem til næste gang.

Automatisk finjustering

De indbyggede sensorer finder de perfekte indstillinger ud fra tykkelse og medietype.

Også til udendørs brug

Den Eco-solvente blæk har fremragende udendørs holdbarhed. Dine print modstår vejr og vind, og holder sig flotte i lang tid.

Såe' den skåret

Indbygget sheet-cut funktion med tryk pen enkelt knap.

Oplev BN2 hos vikiallo

Besøg vikiallo og se printeren i levende live. Du kan også se mere i webshoppen.