Varmepresser fra Schulze

Tysk kvalitet direkte fra Berlin

I dag er 'Walter Schulze GmBH' en af de største europæriske leverandører af maskiner og materialer til den grafiske produktion. Titusindvis af deres varmepressere bliver flittigt brugt rundt om i Europa, af alt fra begyndere til professionelle. Hos vikiallo er vi glade for at kunne levere flere forskellige løsninger fra Schulze. Her på siden kan du se de forskellige varmepressere.

Varmepresser fra Schulze Cap press 1 vikiallo

Schulze Cap press

Cap pressen er udstyret med en 8 x 16 cm bund og varmelegeme. Touch-skærmen gør det hurtigt at ændre både tid og temperatur. Perfekt til kasketter, hatte, huer og lign.

Varmepresser fra Schulze Ball press vikiallo

Schulze Ball press

Bold pressen har en varme- og presseflade med en diameter på 15cm. Med pressen følger også forskellige størrelser forme, så du kan varme grafik på mange forskellige størrelser bolde.

Varmepresser fra Schulze Round label vikiallo

Schulze roundlabel press

Roundlabel pressen er udstyret med 2 runde varmelegemer med en diameter på 13cm. Udviklet til dig der laver mange etiketter og lapper.

Varmepresser fra Schulze Blue press vikiallo

Schulze Blue press automatisk

En god all around varmepresse. Den kan åbne automatisk, og fås med flere forskellige pladestørrelser alt efter hvad du skal lave.

Varmepresser fra Schulze Blue swing press vikiallo

Schulze Blue press swing manuel

Alle de samme fordele som ‘Blue press’, med tilføjelsen af swing. At hele overdelen af pressen kan drejes væk fra pladen, gør det lettere at placere tekstiler og transfer. Bemærk at swing-modellen ikke åbner automatisk.

Varmepresser fra Schulze DTG press vikiallo

Schulze DTG press

Udviklet specielt til påvarmning af DTG print. Bundpladen er perforeret, og designet til at lede fugten fra printet ned og væk fra tekstilet. Fordelen er at det går hurtigere og skåner tekstilerne.

Varmepresser fra Schulze Pneu press vikiallo

Schulze Pneu press

Den pneumatisk presse er let at arbejde med. Bare tryk på knappen, og pressen både lukker og åbner. bundpladen sidder på en skinne, og kan let trækkes ud. På den måde er det hurtigt at lægge dine tekstiler præcist op på pladen.

Varmepresser fra Schulze swing press vikiallo

Schulze swing press m/trykindikator

Kongen af de manuelle varmepresser. Den åbner selvfølgelig automatisk, har swingfunktion, touch-skærm og integreret trykindikator. Både varmelegment og bundpladen er udskiftelige og giver stor variation i hvad du kan presse med den.

Varmepresser fra Schulze swing press double vikiallo

Schulze DUO swing press m/trykindikator

Samme udgangspunkt som udgaven med 1 bundplade. Men nu med dobbelt op på plader! Den åbner selvfølgelig automatisk, har swingfunktion, touch-skærm og integreret trykindikator. Både varmelegment og bundpladen er udskiftelige og giver stor variation i hvad du kan presse med den.

Varmepresser fra Schulze Air double pneu vikiallo

Schulze DUO AIR press pneumatic

Dobbelt varmepresse med trykluft. Både varmelegemer og bundplader kan udskiftes. 

Varmepresser fra Schulze swing double pneu vikiallo

Schulze DUO swing press pneumatic

Dobbelt varmepresse med trykluft og swing-funktion. Både varmelegemer og bundplader kan udskiftes, og pressen kan betjenes via knapper eller fodpedal.