CC – Creativ Collection

CC - Creativ Collection vikiallo

CAR-SPECIAL: Perfekt til arbejde med bilgrafik!

Hvad er CAR-SPECIAL?

CAR-SPECIAL er den ultimative løsning hvis du arbejder med grafik til køretøjer. Alle modellerne er tegnet helt nøjagtigt i det rigtige målestoksforhold, så du kan være 100% sikker på at det design du laver kommer til at passe på køretøjet. CAR-SPECIAL 's database bliver opdateret med nye modeller næsten dagligt, så du altid kan finde den helt præcise model du søger.

Du kan nemt bruge dit designprogram, eks. Adobe Illustrator eller SignLab, sammen med CAR-SPECIAL da du kan downloade de forskellige køretøjer som både ai, eps, CDR (CDR-filerne forefindes også i 1:1) og dxf (ved forespørgsel). Programmet kan køre både på Windows og Mac.

Nyhed!

CAR-SPECIAL-CLOUD

Du får nu en hurtig og konventionel søgning af producenter, model og design. Der er tilføjet filtre der gør det nemt at reducere numrene af søgeresultater, så du hurtigt og nemt finder det du søger!

Du kan bruge billed sammenligning som hjælp til at finde lige præcis den specifikke model du skal bruge. Find skalerbare illustrationer i 5 vinkler og få vist et preview med et enkelt klik. Få nemt og hurtigt vigtig information om køretøjet. Med et klik kan du se årgang, serie, dimensioner m.m.

Gratis adgang til CAR 3D

Nu behøver du ikke længere have kendskab til 3D for at kunne levere en professionel 3D-model af dit færdige design! Du kan fra dit designprogram eksportere en png af dit design, og uploade den til CAR 3D. Ud kommer en færdig, professionel 3D model som du kan præsentere for din kunde!

Gratis hotline

Har du brug for hjælp eller support, enten til brug af programmet eller onlinefunktionerne? Når du køber CAR-SPECIAL medfølger der gratis support via telefonen. Du kan altid ringe direkte til producenten på 0049 761 479240, hvor en ekspert sidder klar til at hjælpe dig.

Gratis adgang til CAR-SIGNER® 

Design på farten med CAR-Special 's onlineløsning. Efter du vælger model, kan du benytte dig af et udvalg af piktogrammer, illustrationer og fotos samt uploade egne logoer og tilføje tekst direkte på dit design. Alt sammen hurtigt og enkelt via din browser!

Gratis CAR-DECOs

Som ekstra bonus får du adgang til 1.200 elementer, i vektorgrafik, som du frit kan bruge i dine designs. Flammer, striber, tern? Slå dig løs og find hurtigt lige præcis hvad du skal bruge for at sætte prikken over i'et på dit design.

Hvad indeholder CAR-SPECIAL?

Du får alle de førnævnte features + alle nuværende bilmodeller på DVD + et lækkert, struktureret katalog med nem oversigt på personbiler, lastbiler, varevogne, busser, tog, sporvogne, trailere, containere, fly, motorcykler og autocampere - I alt 38.000 højkvalitets illustrationer! Alle køretøjer er tegnet fra 5 forskellige vinkler (front, bag, tag og begge sider), og der medfølger tips til design, et info tillæg samt en bog fyldt med designinspiration.

Butterfly-cloud

Butterfly-Cloud: Din database af vektorgrafik

Hvad er Butterfly-Cloud?

Butterfly-Cloud er en database hvor du kan hente uanede mængder af vektorgrafik. Databasen består udelukkende af højkvalitets vektorer, der kan bruges direkte i dit designprogram, og som er velegnede til brug inden for reklame-, skilte- og designbranchen. Udvalget vokser dag for dag, så du altid kan finde det du mangler til dit design. Da alt indholdet er produceret af profesionelle, er du sikret at illustrationerne ikke bare ser godt ud; de er lette at arbejde med og giver ikke problemer under print eller ved skæring på plotter eller skærebord.

Brugerfladen er simpel, men fyld med funktioner som gør det nemt at finde hvad du leder efter. Søg efter nøgleord eller tags, sorter med 'drag and drop' og meget mere! Find inspiration via designbogen: 1,596 sider fyldt med inspiration! Vis den til dine kunder, og brug den som et værktøj der kan inspirere dine kunder til hvilken løsning de ønsker.

ccPhotoCloud

ccPhotoCloud

Hvad er ccPhotoCloud?

ccPhotoCloud er en onlineservice som giver dig adgang til alle de bedste fotos til brug inden for design og reklame. Der bliver konstant tilføjet nye fotos, så uanset hvad din kunde ønsker, kan du finde billeder til den næste flyer, brochure, reklame, skilt, bilreklame eller noget helt andet!

Det er nemt at finde frem til hvilket motiv du ønsker: søg med nøgleord, eller se alle fotos inden for en bestemt kategori. Du kan sortere med 'drag and drop' og enkelt downloade filerne til brug i dit foretrukne designprogram.

Du kan blandt andet finde billeder inden for alle de følgende kategorier: People, lifestyle, leisure, business, medicine, technology, industry, transport, sport, fitness, food, party, animals, nature, landscape, architecture, trips, travel, world, eyecatchers, backgrounds, textures, concept photos… osv.