Valiani Optima

VALIANI OPTIMA SKÆREBORD

"Det kompakte alsidige skærebord!"

Ubegrænsede muligheder!

Optima-serien er en digital skæremaskine, designet til trykkeri- og emballageindustrien med det formål at styre komplekse udstansningsprocesser. Den fås i forskellige størrelser med en bred vifte af værktøjer og tilbehør. Yderligere software er tilgængelig, og du behøver ikke længere at outsource dine projekter.

Valiani Optima optima header 1 vikiallo

PERFEKT TIL PRODUKTION

Den perfekte digitale plotter som kan lidt af alt. Kvalitet, alsidighed og et bredt sortiment af værktøjer som gør det muligt at lave et hav af forskellige opgaver

REGISTRERING AF CROP-MARKS

Opticrop garantere præcis konturskæring ved automatisk at læse registreringsmærker på jobbet.

NEM AT BRUGE

Med bare en dags træning er du klar til at bruge din nye maskine.

Størrelse betyder noget!

Valiani Optima VALIANI OPTIMA VARI vikiallo

Valiani Optima Liste af evner vikiallo

Valiani Optima Vacuum bord vikiallo

Den digitale skæremaskine til ethvert job

Optima-serien er kendetegnet ved ekstrem alsidighed, som gør det muligt at bruge den med en bred vifte af materialer og skære op til 20 mm (¾”) i tykkelse. Det er en vakuum flatbed plotter til udstansning, den ideelle maskine til at kombinere med en printer for at producere in-house prototyping eller styre korte/mellemstore serier. Den er mere brugervenlig end nogen anden maskine på markedet og afspejler vores historie med at designe højteknologisk udstyr.

Optima demonstrerer virksomhedens alsidighed og filosofi, der matcher applikationer med behov i offset- og digitaltrykindustrien; POP/POS, emballage samt beklædnings- og læderindustrien.

Udstyret med et bredt udvalg af tilbehør og kraftfuld hardware har Optima det mest konkurrencedygtige pris-ydelsesforhold på markedet. Den er valgt af prestigefyldte mærker, kreative designere og tekniske studier og har en unik kvalitet og fleksibilitet.