Leverandørservice

Som noget nyt tilbyder vikiallo nu leverandørservice. Se en lille video med vores direktør Kim Harris, og læs mere herunder.

 

Betal vores fakturaer på en nemmere måde

Vi ved, at alle har travlt i hverdagen, og betaling af regninger kan nogle gange være svært at nå til tiden. Måske går det ud over i fritiden, - om aftenen, lørdag eller søndag.

Derfor har vi hos vikiallo valgt at tilbyde LeverandørService for derved at hjælpe dig, så du fremover kan betale på en meget nemmere måde til os, uden at du skal bruge tid på det. Princippet er ligesom i det kendte Betalingsservice. Du får som sædvanlig en faktura fra os, og på betalingsdagen (i henhold til de aftalte betalingsbetingelser) overføres beløbet automatisk til os. Du kender det måske allerede fra betaling af moms.

 

Du kan altid afvise en betaling

Du kan være helt tryg ved at betale på denne måde, da du kan afvise og få en allerede gennemført betaling tilbageført op til 2 dage efter den er sket.

 

Flere betaler nu på denne måde

Et stigende antal virksomheder betaler i dag deres regninger fra faste leverandører med LeverandørService. Det er effektivt, sparer omkostninger, og sikrer at regningerne betales til tiden hverken før eller efter.

 

Vi håber du har lyst til at tilmelde dig LeverandørService

I så fald bedes du udfylde og underskrive dette dokument og returnere det enten pr. post eller på mail til [email protected]

Leverandørservice hos vikiallo

Da det vil gøre det nemmere for både dig, men også os, vil vi gerne give 300 kr. eks. moms, ved tilmelding, som du kan bruge i vores webshop ved dit næste køb for min 1000 kr, og så betaler vi også fragten.