Schulze PRETREATmaker IV

PRETREATmaker

PRETREATmaker IV - er et automatisk high-end forbehandlingssystem til professionelle brugere.

Som noget nyt er maskinen udstyret med en multiphase motor (step motor). Maskinen har i alt 4 ventiler, der kan tændes og slukkes individuelt. Det maksimale spray areal er 40 cm i bredden og 60 cm i længden. Bredden kan reguleres ved at tænde eller slukke for de 4 ventiler. Derfor er den minimale spraybredde 12 cm - den ideelle bredde til print på brystet. Længden kan reguleres i intervaller på 2 cm. Dette giver forskellige brugere mulighed for at opsætte enheden til lige præcis deres behov.

Inde i maskinen er der et ekstra filter, der fanger snavs fra pumpe og rør. Dette filter hjælper med at minimere blokeringen af ​​dyserne inde i systemet.

En anden nyhed er den nye skiftefunktion, der giver brugeren mulighed for at bruge to forskellige precoating væsker. En ekstra knap bruges til at rengøre precoating pumpen (inkl. Rørsystemet). Til dette formål tilbyder maskinen en automatisk rengøringsfunktion i menuen. Alle skuffeskinner er nu udstyret med et forbedret beskyttelsessystem.

PRETREATmaker

PRETREATmaker IV fås med en valgfri skala, der kan tilsluttes maskinen. Efter hver cyklus vises mængden af ​precoating, der er brugt. En nyttig funktion til at se, om dyser og system fungerer korrekt. En ekstra funktion viser lav lydstyrke for precoating på displayet.

Schulze PRETREATmaker IV display closeup vikiallo

Et andet specielt træk ved PRETREATmaker IV er dens åbne interface, som kan bruges til at programmere enheden enten direkte gennem kundens system eller ved at udskrive en stregkode. Denne valgfri funktion forenkler og fremskynder din arbejdsgang. Med denne funktion kan PRETREATmaker IV betjenes af nybegyndere.

Schulze PRETREATmaker IV open vikiallo

PRETREATmaker IV er udstyret med den velkendte automatiske rengørings funktion. Denne funktion forhindrer, at dyserne tilstoppes under daglig drift. Skylning af dyserne med cleaner eller vand er begrænset til de sidste 10 cm rør før dyserne. Denne funktion sparer en masse precoating væske.

Schulze PRETREATmaker IV duesen vikiallo