Epson V7000 UV Flatbed

Øg produktiviteten og øg udskrivningskvaliteten

Epson V7000 giver dig enestående billedkvalitet og fleksibiliteten til at printe på et væld af medier. Den er udviklet til at udskrive iøjnefaldende skiltning både til indendørs- og udendørsbrug, udstillingsvinduer, reklamepaneler, emballage, kampagneprodukter og endda boligindretning. V7000 er udstyret med Epsons unikke UltraChrome UV-farvekonfiguration, med bland andet rød, grå, hvid og lak.

Epson V7000

Leverer tryk af høj kvalitet

Denne LED UV-flatbed-printer giver dig enestående printkvalitet og levende farver. Det hvide blæk giver alsidighed til udskrivning på et bredere produktudvalg - enten anvendt som et basislag på farvede medier eller til at skabe alsidige baggrundsbelyste tryk. På samme måde er der fleksibilitet i glansen, da den kan påføres over hele billedet, eller som en staffagefarve for at fremhæve specifikke teksturer og effekter

Udvid din produktportefølje

Print på en bred vifte af overflader, der er op til 80 mm tykke, herunder: akryl, polykarbonater, PVC, glas, aluminium, metal, polyester, foamboard, styren, træ og sten. Og med 4-zoners vakuumsystemet tilbyder SC-V7000 ægte produktionsfleksibilitet, så du ikke er begrænset i din kreativ frihed.

Forbliv produktiv

SC-V7000 gør det muligt for virksomheder at printe ved høj hastighed, på et maksimalt udskrivningsområde på 2,5 x 1,25 meter. Layoutet i printhovedet gør det samtidig muligt hurtig at printe med hvidt blæk og lak, uden det påvirker produktiviteten.

Epson innovation for brugervenlighed

Printeren justerer automatisk højden af printhovedet afhængig af mediets
tykkelse. Nedbrudssensoren sikre dig at du undgå potentielle nedbrud i printhovedet. Ioniseringsapparatet bidrager til at reducere den statiske ladning på mediet, så blækdråber ikke afbøjes men lander på det rigtige sted. Cirkulationssystemet til det hvide blæk reducere spild, og forøger din printkvalitet.

Videopræsentation

Se videoen til venstre, og få mere info. Du kan også downloade brochuren gratis ved at klikke på knappen herunder.