Print i fantastisk kvalitet med denne Epson 10-farvet storformatprinter!

Med Epson SC-S80600L kan du printe på en lang række forskellige materialer bl.a. klar film, vinyl, lærred, tapet og fotopapir. Opnå fantastisk printkvalitet takket være Epsons Precision Dot Mode og udvidede farveskala, der bruger 10 farver, herunder hvid og metallic.

Epson SC-S80600L Epson sc80600L vikiallo

S80660L er designet til at producere holdbarer print, let, hurtigt og billigt. Den passer til en medium/stor produktion, og giver mange muligheder for print med 98% af PANTONE-farverne. Farverne er klare og levende uanset om du printer kunsttryk, backlit, wrapping, vægdekorationer, glasdekorationer, bannermaterialer eller noget helt andet.

SC-S80600L har en bulk-løsning, der bruger 1,5 liters blækposer. Det gør blækomkostningerne lavere, og giver dig længere tid imellem de skal udskiftes. Epson har en automatisk rens af printhovederne, så du kan printe længere og større jobs uden afbrydelser.

SC-S80600L Bulk

Epson SC-S80600L

Minimal vedligeholdelse, høj brugervenlighed og printhastighed - det er bare nogle af de gode grunde til at vælge en printer fra Epson. Derudover kan du forøge din produktivitet ydeligere ved at gøre brug af Epson Edge Print-software, Epson Edge Control Dashboard samt adgang til mere end 250 ICC-profiler.

Lavere omkostninger

Printeren er designet til at kunne hamle op med den stigende konkurrence på markedet. Den leverer en koncist output og kræver mindre vedligehold. Epson har designet printhovederne til at holde længere, så de ikke skal udskiftes så ofte som andre printere i samme klasse. Printhovederne er beskyttet af en ekstra indsats som fungerer som et værn mod påkørsler på mediet, mod støv, og mod andre partikler der ellers ville forringe printkvaliteten.

Epson har et patenteret system til cirkulation af blæk og rens af printhovedet, som automatisk sørger for at holde dine nozzles rene og fri for størknet blæk. Den indbyggede luftcirkulation fjerner luftbårne partikler, og samler dem i i filter.

Alt sammen er dette med til at mindske den tid, og de penge, du ville bruge på vedligehold, hvis du valgte en printer fra et andet brand. Du vil også opleve en væsentlig reduktion af materialer (medie, renseudstyr, blæk) som bruges på rens og vedligehold.