Axyz Trident

Axyz Trident Trident top ny vikiallo

Den mest alsidige Hybrid Router kniv i industrien.

Med Axyz Trident nyudvikle CNC-router, der opfylder de traditionelle krav, får du nu mulighed for at lave endnu større projekter og arbejde med endnu flere materialer. Trident kan arbejde med mange forskellige materialer som aluminium, akryl, vinyl, skumplader, gummi og meget mere.

Axyz Trident Trident 01 vikiallo

Robust konstruktion

På trods af maskinens mange muligheder, er der ikke gået på kompromis med kvaliteten eller ydeevnen. Bygget på en solid stålramme, sikret med et heavy-duty systemet og servomotor - den står klar til at håndtere selv de mest vanskelige materiale med lethed.

Optimeret arbejdsgang

Axyz Vision System (AVS) bliver brugt til at sørge for at dine printede materialer bliver behandlet helt nøjagtigt, og sikre en minimalt mængde af bleedstreger. Andre tilføjelser, som kniv-kalibratoren eller den automatiske sensor til registrering af værktøj, spare tid ved at automatisere ting du ellers skulle gøre manuelt.

Axyz Trident Trident 02 vikiallo

Axyz Trident Trident 03 vikiallo

Øget produktivitet

Den samme maskine kan konfigureres med mange forskellige værktøjer, til et væld af forskellige medier / plader. Det giver dig stor frihed, med bare en enkelt maskine!

Muligheder med Trident

Axyz Trident er et hybrid CNC-system, der kombinerer kraftig routing med hurtig knivskæring til behandling af det største udvalg af materialer inden for alle former for efterbehandling, skilte, skum og grafik. Populære applikationer inkluderer:

Grafik og print - Print-to-cut ved hjælp af flere værktøjer til alle materialer

Skilte - Alle typer 2D- og 3D-skilt i træ, metal og plast

Skumbehandling - 2D- og 3D-behandling med router- og knivværktøjer

Hvad gør Trident unik?

For at arbejde med en lang række materialer kræver det mere end et skærehoved. Trident kombinerer tre forskellige skæringsteknologier for at give maksimal ydeevne ved at tilbyde et valg af fræse spindel og to knive, der kan være enten tangentiel, oscillerende eller en kombination af begge dele.

Hybrid tredobbelt hoved

High-power router til hurtig behandling af hårde materialer

Tangentiale og oscillerende knivværktøjer til alle fleksible og semi-stive materialer

Tillader behandling af materialer op til 5” i tykkelsen

Tekniske specifikationer

Med den mest konfigurerbare maskinbase i branchen giver Trident maksimal fleksibilitet med arbejdsbredder fra 60” til 128" eller mere i bredden og 48" to 50" i længden og mulighed for praktisk talt enhver ønsket længde.

Axyz Trident Trident Advanced Specifications vikiallo

Axyz Trident Trident features vikiallo

Funktioner

Trident Seriens CNC hybrid router-kniv har den bedste teknologi, som leverer høj kvalitet. Fra sin robuste konstruktion til de nyeste drevsystemer er Trident konstrueret til at give dig de bedste muligheder.

Maskin muligheder

Med Trident har du mulighed for at købe en række valgfrit tilbehør. Det ekstra tilbehør gør at du kan tilpasse din CNC-router og forbedre nøjagtighed, fleksibilitet, produktivitet og kvalitet så det passer til lige præcis de opgaver du skal løse.

Axyz Trident Trident automatic tool changer 1 vikiallo