Roland LV-180 / LV-290 Lasergraveringsmaskine

Roland LV serien giver imponerende resultater!

Roland LV serien skærer, markerer og graverer en bred vifte af materialer, herunder akryl, 2 lags laminat, træ, læder og meget mere.

Med en CO2 laser graverer, skærer og markerer LV serien former og tekster med skarpe kanter i høj hastighed uden at skabe restaffald. I modsætning til traditionelle computerstyrede graveringer har skæreoverfladerne i LV serien en finish uden ujævnheder, hvilket eliminerer behovet for efterarbejde. Da der ikke er nogen graveringsskærer der kan blive slidt eller gå i stykker, vil laseren altid give et fantastisk finish uden forringelse af kvaliteten.

Roland LV-180

Med en LV-180 får du en kompakt, intuitiv betjening. Maskinen er ideel til dig der lige har startet virksomhed og derfor ønsker at tilføje værdi til eksisterende produktlinjer.

Roland LV-180

Roland LV-290

Roland LV-290

Med en LV-290 får du forbedret gravering og produktionskapacitet. Maskinen er ideel for skilteproducenter og print virksomheder der ønsker at udvide deres muligheder og produktions effektivitet.

Enkel, selv for begyndere.

Betjening af Roland LV serien er meget enkelt opbygget, hvilket giver selv begyndere mulighed for, med det samme at starte med at udføre laser gravering med høj kvalitet.

Enkelt og intuitivt kontrolpanel.

Kontrolpanelets fire taster gør betjeningen af LV serien utrolig intuitiv. Outputdata kan gemmes i LV-serien, så du kan udsende de samme behandlingsdata flere gange uden at vende tilbage til Windows-driveren. En LED-lampe indikerer maskinens status, og fortæller om sikkerhedsdækslet er åbent eller lukket.

Roland LV-180 / LV-290 Lasergraveringsmaskine nulpunkt vikiallo

Windows driver

Roland LV serien leveres som standard med en windows driver, der kan udsendes direkte fra grafiksoftware som Adobe® Illustrator® og CorelDRAW®. Du kan indstille og gemme de optimale output parametre i henhold til materialer og datatype. Du kan også forhåndsvise laserbehandlingsstien og kontrollere den omtrentlige arbejdstid, før du starter.

Designet med sikkerhed først

Roland LV serien er i klasse 1-kompatibel under den ”IEC60825-1” internationale standard for laserapparater. Det vedlagte design forhindrer laserlys i at 'bløde' udenfor. Hvis låget åbnes under behandlingen, stopper sikkerhedslåsemekanismen automatisk laseraktiveringen. LED-belysning lyser op på arbejdsområdet, så du kan kontrollere jobbet visuelt.

Roland LV-180 / LV-290 Lasergraveringsmaskine Screenshot 2019 09 30 at 14.27.48 vikiallo