Roland LV-180 / LV-290 Lasergraveringsmaskine

Roland LV serien giver imponerende resultater!

Roland LV serien skærer, markerer og graverer en bred vifte af materialer, herunder akryl, 2 lags laminat, træ, læder og meget mere.

En ikke-kontakt CO2 laser graverer, klipper og markerer komplekse former og tekst med skarpe kanter i høj hastighed uden at skabe ?klippeaffald? I modsætning til traditionelle computerstyrede graveringer har skæreoverfladerne i LV serien en jævn, ren finish uden ?burr? Hvilket eliminerer behovet for “final touch-up work” Da der ikke er nogen graveringsskærer der kan blive slidt eller gå i stykker, vil laseren altid give en fantastisk finish uden forringelse af kvaliteten.

Roland LV-180

Vælg LV-180 til ultrakompakt, intuitiv betjening. Ideel for dig der måske lige har startet en virksomhed og derfor ønsker at tilføje værdi ?til eksisterende produktlinjer via bagværksopfyldelse af 'klik og indsamle' ordrer og online salg?

Roland LV-180

Roland LV-290

Roland LV-290

Vælg LV-290 til forbedret gravering, skæring og produktionskapacitet.
?Ideel for skilteproducenter og print service virksomheder der ønsker at udvide deres muligheder og produktions effektivitet?

Enkel, selv for begyndere.

Betjening af Roland LV serien er enkel nok til at selv begyndere med det samme kan starte på at udføre laser gravering med høj kvalitet.

Enkelt og intuitivt kontrolpanel.

Kontrolpanelets fire taster gør betjeningen af LV serien utrolig intuitiv. Outputdata kan gemmes i LV-serien, så du kan udsende de samme behandlingsdata flere gange uden at vende tilbage til Windows-driveren. En LED-lampe indikerer maskinens status, og fortæller om sikkerhedsdækslet er åbent eller lukket.

Windows driver

Roland LV serien leveres som standard med en windows driver, der kan udsendes direkte fra grafiksoftware som Adobe® Illustrator® og CorelDRAW®. Du kan indstille og gemme de optimale output parametre i henhold til materialer og datatype. Du kan også forhåndsvise laserbehandlingsstien og kontrollere den omtrentlige arbejdstid, før du starter.

Designet med sikkerhed først

Roland LV serien er i klasse 1-kompatibel under den ”IEC60825-1” internationale standard for laserapparater. Det vedlagte design forhindrer laserlys i at 'bløde' udenfor. Hvis låget åbnes under behandlingen, stopper sikkerhedslåsemekanismen automatisk laseraktivering. LED-belysning lyser op på arbejdsområdet, så du kan kontrollere jobbet visuelt.

Tilmeld nyhedsbrev

Skriv korrekt mailadresse
Field is required!
Field is required!
Fejl2
Kontakt vikiallo sidebar ikon

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Hvad kan vi hjælpe med?*

vælg gerne flere
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Field is required!
Skal udfyldes
Field is required!
Field is required!

Hvad vil du gerne høre mere om?

vælg gerne flere
Field is required!
Field is required!

For at kunne hjælpe har vi brug for yderligere oplysninger

Har du cvr nummer?
Field is required!

Vi gør opmærksom på at vi kun sælger til virksomheder!

Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!