Maskiner

Maskiner a001 productpicture hires en int surecolor sc s80600 1 vikiallo

Storformatprintere

Hos vikiallo finder du en printer til ethvert formål, fra Roland, Seiko, FujiFilm, Epson og Ricoh. Printere med vandbaseret, pigmenteret, DTS, UV, eco-solvent og tekstil blæk. Print med hvid, lak, metallic og 4-10 farver.

Maskiner SG2 540 photo fr with sample dp vikiallo

Skæreprintere

Med en Roland eco-skæreprinter får du 3 maskiner i 1, en fantastisk storformatprinter, en skæreplotter og mulighed for at konturskære dine print, med eller uden laminat. Producer alt fra små klistermærker til store bannere.

Maskiner SignMaker vippe vikiallo

Arbejdsbord

Skiltemalerens ergonomiske arbejdsbord. Det fantastiske ErgoSignmakertable arbejdsbord, er designet og produceret i Danmark.
Arbejdsbordet findes i 2 størrelser: 1,70 m. x 4,00 m. og 1,30 m. x 2,50 m.

Maskiner LEF2 300 photo with BOFA dp vikiallo

UV printere

Vi har et spændende udvalg af UV printere fra Roland. Læs mere her

Tekstilprintere

Tekstilprintere

Spændende tekstilprintere til print på tøj, tekstiltryk. Se vores DTG printere

Maskiner T1250 industrial 3D printer Tractus3D 1 vikiallo

3D-print og fræs

Hos vikiallo er vi også leveringsdygtige i løsninger inden for 3D print og 3D fræsere. Uanset om du skal fremstille prototyper, kunst, værktøj, maskindele eller noget helt femte, så har vi en løsning som du vil kunne få glæde af.

Skæremaskine

Skæremaskiner

Spar tid på tilskæring af print og få en mere præcis skæring, med en Flexa skæremaskine fra vikiallo.  Flexa ExTrim sparer 70% tid og Flexa Miura II X-Y cutter sparer 90% af tiden på tilskæring.

Summa F Skærebord

Summa Skærebord

Der har aldrig været bedre muligheder for at få en SUMMA som matcher dine behov! De forskellige formater på arbejdsarealerne gør at du kan få en effektiv arbejdsgang uanset hvilke materialer du arbejder med.

Maskiner vikiallo

Skæreplottere

Med en skæreplotter kan du skære bogstaver til skilte, wallstickers, skære transfer til T-shirts, tekstiler og stof. Skæreplotterne kan også bruges til at skære mønstre og design til f.eks. bildekoration og meget andet.

Maskiner fcx2000 maskine vikiallo

Graphtec skæreborde

Graphtec skæreborde er den ultimative løsning til prototyper og små produktionsforløb! Reducer medieaffald / behandlingstid med Graphtecs præcisionsskæring og dedikeret software. Offline (USB) betjening gør det muligt for alle brugere at behandle materialer.

Maskiner dual air fusion full 6950 frittet 2 vikiallo

Varmepressere

Varmepressere fra Stahl og TMT er robuste, giver et godt resultat hver gang, er lette at betjene og til skarpe priser. Du finder en model til lige netop dit behov hos vikiallo.

Maskiner Correct INFINITE 5 800x440 vikiallo

CNC fræsere

AXYZ tilbyder industriens bredeste vifte af CNC-fræsere. Og vi hos vikiallo er glade for at kunne forhandle dem.

Flexa laminator

Laminatorer

Uanset dit behov kan vi tilbyde den rigtige laminator til din produktion. Undgå spild og ødelagte print. Du finder de førende laminatorer hos vikiallo fra Emblem og Flexa. Kold, varm og til dye-sublimation.

Maskiner TW17 transferweeder product trimmed 555x219 3 450x231 vikiallo

Ekstra udstyr

Her kan du finde ekstra udstyr til lige det du mangler. Det kan f.eks. være til din storformatprinter, din laminator m.m.