Maskiner

Maskiner

Mangler du en ny maskine? Tag et kig i vores store udvalg af forskellige maskiner. F.eks. Skæreprintere, storformatprintere, tekstilprintere, uv printere m.m.

Storformatprintere

Hos vikiallo finder du en printer til ethvert formål, fra Roland, Seiko, FujiFilm, Epson og Ricoh. Printere med vandbaseret, pigmenteret, DTS, UV, eco-solvent og tekstil blæk. Print med hvid, lak, metallic og 4-10 farver.

Skæreprintere

Med en Roland eco-skæreprinter får du 3 maskiner i 1, en fantastisk storformatprinter, en skæreplotter og mulighed for at konturskære dine print, med eller uden laminat. Producer alt fra små klistermærker til store bannere.

Blæk til storformatprintere

Blæk

Blæk fra OptiInk, Roland, Seiko, FujiFilm, Epson, Canon og Mutoh, kontakt vores salgsteam for den bedste løsning til din produktion.

UV printere

Vi har et spændende udvalg af UV printere fra Roland. Læs mere her

Tekstilprintere

Tekstilprintere

Spændende tekstilprintere til print på tøj, tekstiltryk. Se vores DTG printere

3D-print og fræs

Hos vikiallo er vi også leveringsdygtige i løsninger inden for 3D print og 3D fræsere. Uanset om du skal fremstille prototyper, kunst, værktøj, maskindele eller noget helt femte, så har vi en løsning som du vil kunne få glæde af.

Skæremaskine

Skæremaskiner

Spar tid på tilskæring af print og få en mere præcis skæring, med en Flexa skæremaskine fra vikiallo.  Flexa ExTrim sparer 70% tid og Flexa Miura II X-Y cutter sparer 90% af tiden på tilskæring.

RollsRoller multifunktionsmaskine

RollsRoller flatbed laminator

Den bedste investering du kan lave. Spar tid, bøvl, materialer og penge, invester i en RollsRoller. Læg print på plader, laminer print, monter applikationstape på folie, oppilning af folietekster/logoer (lys i bordet) og det er også et perfekt arbejdsbord.

Summa F Skærebord

Skæreplottere / Skæreborde

Vi tilbyder skæreplottere fra Graphtec, Summa og Roland. De har hver deres styrker og vi rådgiver gerne om den rigtige model til dit behov. Skær i alle typer folie, flex og flock. Flere modeller kan kontuskære print. Rulleplottere og skæreborde.

Flexa laminator

Laminatorer

Uanset dit behov kan vi tilbyde den rigtige laminator til din produktion. Undgå spild og ødelagte print. Du finder de førende laminatorer hos vikiallo fra Emblem og Flexa. Kold, varm og til dye-sublimation.

Service og support

Service

Vores dygtige teknikere kan hjælpe dig med printere, plottere, laminatorer, netværk, programmer og meget mere. Service, installation, reparation og kursus.

Varmepressere

Varmepressere fra Stahl og TMT er robuste, giver et godt resultat hver gang, er lette at betjene og til skarpe priser. Du finder en model til lige netop dit behov hos vikiallo.

Leister bannersvejser

Banner svejsemaskiner

Vi har flere forskellige løsninger inden for maskiner til svejsning af bannere. Du kan se alt lige fra den simple håndsvejser, til bordmodeller eller maskiner til den store produktion. Se udvalget her.

CNC fræsere

AXYZ tilbyder industriens bredeste vifte af CNC-fræsere. Og vi hos vikiallo er glade for at kunne forhandle dem.

OnlineDryer til storformatprinter

OnlineDryer

Sikrer endnu hurtigere tørretid så du kan arbejde videre med dine print hurtigt. Findes til mange typer printere. Vi tilbyder også infrarøde tørrere.

Tilmeld nyhedsbrev

Skriv korrekt mailadresse
Field is required!
Field is required!
Fejl2
Kontakt vikiallo sidebar ikon

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Hvad kan vi hjælpe med?*

vælg gerne flere
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Field is required!
Skal udfyldes
Field is required!
Field is required!

Hvad vil du gerne høre mere om?

vælg gerne flere
Field is required!
Field is required!

For at kunne hjælpe har vi brug for yderligere oplysninger

Har du cvr nummer?
Field is required!

Vi gør opmærksom på at vi kun sælger til virksomheder!

Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!