Roll-X Professionel

Roll-X ProfessionelRoll-X Professionel

Med denne smarte Roll-X Flatbed laminator fra Rollsroller får du en multifunktions maskine der sparer dig både tid og materialer. Du kan med denne Flatbed Laminator løse en masse opgaver som normalt ville kræve 2 personers arbejdsindstats. Du kan laminere skilte og print, du kan bruge det som oppilningsbord og du kan nemt påføre applikationstape på udskårede bogstaver og klistermærker.

Du vil opleve hvor nemt det er at lægge print på plader, lægge folie på plader, laminere, applikere. Du vil derfor spare tid ved montering af print i Roll-Up systemer og du får et lækkert arbejdsbord med LED lys indbygget.

Denne Flatbed Laminator har ikke den overlæggende bom som til tider kan føles i vejen. Det vil sige at det på denne måde er nemmere at arbejde med mediet rundt omkring rullen. Bordet har også metal sider som kan bruges til at trimme / skære efter.

Roll-X Professionel er elektronisk højdejusterbar og har indbygget LED-lys i bordpladen. På den måde vil du ved hjælp af en enkel knap kunne justere hvor højt dit arbejdsbord skal være, til lige netop den opgave der skal løses.

Kontakt os gerne på 77345511 eller [email protected] for hjælp og rådgivning så du er sikker på at du får den rigtige model til lige præcis din virksomhed. En Roll-X Flatbed Laminator er et godt værktøj i mange år og det gælder derfor om at vælge den rigtige model som passer til jer og de opgaver i vil komme til at skulle løse på den.

Egenskaber

Montering på materialer mounting_on Roll-X Professionel
Skæreunderlag cutting_on Roll-X Professionel
Applikering premasking_on Roll-X Professionel
Koldlaminering cold_lamination_on Roll-X Professionel
LED lys i bordet lights_on
Holder til overstørrelsesbanner oversized_banners_2_on Roll-X Professionel
Elektrisk højdejusterbart bord height_adjustable_2_on
Varmelaminering heat_lamination_off
Profil til vejskilte profiles_off

Hastighed

80m²/t

Hastighed
80m²/t

De 3 størrelser af Roll-X Professionel

• ROLL-X 327/175 Professionel - se i webshoppen 

• ROLL-X 400/175 Professionel - se i webshoppen 

• ROLL-X 470/175 Professionel - se i webshoppen