Graphtec Auto Sheet Feeder

Graphtec Auto Sheet Feeder

Graphtec Auto Sheet Feeder

Graphtec Auto Sheet Feeder er designet til automatisk at tilføje dit print i maskinen og derefter konturskære. Maskinen kan håndtere ark i op til A3 overstørrelse uden der er behov for en operatør.

Maskinen har luftsugekopper som løfter mediet fra bakken og placerer det i maskinen. Den inkluderede software og CCD kameraet tilpasser mediet så det passer nøjagtigt til den konturskæring der skal laves. Når maskinen er færdig med at skære, falder hvert ark pænt ned i udgangsbakken. Du kan altid tilføje flere ark med samme design mens maskinen kører, uden at skulle sende jobbet fra computeren igen.

Du kan producere alt fra små til mellemstore størrelser som etiketter, visitkort, design til varmeoverførsel på tøj og meget mere. Ved hjælp af Illustrator og CorelDraw EPS filtype, skal du blot tilføje registreringsmærker i dit design og importere til iMark Plus-softwaren.

Graphtec Auto Sheet Feeder

Kamera

Kameraet er udstyret med en automatisk sheet cutter teknologi, som aflæser registreringsmærkerne for hvert enkelt ark og giver på den måde et nøjagtigt resultat hver gang.

Øg produktiviteten med den automatiske reloading

Den automatiske tilføjelse af print i maskinen gør det muligt at øge produktiviteten, ved at du kan skære et stort antal ark med de samme mønstre. Maskinen gentager automatisk processen indtil det angivne antal kopier er lavet.

Graphtec Auto Sheet Feeder LookingforqualityvinylcuttermachineorlabelcuttermachineorsignagecuttermachineGraphtecistheultimatetimeandeffortsavinglabelcuttersignagecutterthatcanhelpyourvinylcuttingpurposebecomeaneasyprocess. 1 vikiallo

Hånd fri medie loading

Graphtec Auto Sheet Feeder LookingforqualityvinylcuttermachineorlabelcuttermachineorsignagecuttermachineGraphtecistheultimatetimeandeffortsavinglabelcuttersignagecutterthatcanhelpyourvinylcuttingpurposebecomeaneasyprocess. 2 vikiallo

Registrer mærker

Graphtec Auto Sheet Feeder LookingforqualityvinylcuttermachineorlabelcuttermachineorsignagecuttermachineGraphtecistheultimatetimeandeffortsavinglabelcuttersignagecutterthatcanhelpyourvinylcuttingpurposebecomeaneasyprocess. 3 vikiallo

Kontur skæring

Graphtec Auto Sheet Feeder udbakke vikiallo

Medie udbakke

Herunder kan du se en introduktion til Graphtec Auto Sheet Feeder: