VersaSTUDIO BY-20

Roland BY-20 Roland logo 3 vikiallo

Den helt nye VersaSTUDIO BY-20 er den ultimative desktop-direkte-til-film-printer

BY-20 er enkel at bruge, pålidelig og effektiv, og gør det hurtigt og nemt at dekorere beklædning og tilbehør med levende, detaljeret grafik.

Den nye BY-20 er en meget brugervenlig DTF printer som gør det nemt og hurtigt at komme i gang med at lave fede print.

Roland BY-20 BY 20 front media vikiallo
Roland BY-20 Roland BY 20 grid 2 vikiallo

En direkte-til-film-printer skræddersyet til dig og din virksomhed

Meget for pengene

BY-20 er en printer på professionelt niveau, der er prissat, så den passer til budgettet for dem, der lige er startet. Den leveres komplet med design- og outputsoftware, så du kan komme i gang med at udskrive lige fra kassen.

Kompakt størrelse

Lille nok til at passe på dit skrivebord - BY-20 er ideel til dit hjemmekontor eller din butik. Derudover kan medieopsætning, blækpåfyldning og vedligeholdelse udføres fra forsiden af ​​printeren, hvilket yderligere reducerer pladsbehovet.

Pålidelig, holdbar og nem at vedligeholde

Pålidelighed leveres som standard med BY-20, så du kan regne med jævn, ensartet ydeevne. Let at følge instruktioner og intuitiv teknik gør periodisk vedligeholdelse og udskiftning af forbrugsstoffer til en leg.

Roland BY-20 Roland BY 20 cover vikiallo

Forbedrer designet og effektiviteten af ​​beklædningsdekoration

Med sin brugervenlige betjening, hurtige printhastigheder og intuitive software gør BY-20 direkte-til-film-systemet design og skabelse af skræddersyet tøj nemmere end nogensinde før. Du kan også overføre din BY-20-producerede grafik til en bred vifte af materialer, herunder bomuld, polyester, denim, nylon, rayon og mere.

Roland BY-20 Roland BY 20 1 vikiallo
Roland BY-20 Roland BY 20 2 vikiallo

Nem at bruge, selv for begyndere

BY-20 er så nem at bruge, at selv begyndere kan producere output i professionel kvalitet. Når du har trykket på tænd/sluk-knappen, kan alle andre handlinger – fra printeropsætning og vedligeholdelse til arkskæring – udføres med den intuitive hjælpesoftware. Der er endda en supportfunktion, der guider dig gennem de forskellige menuhandlinger på en letforståelig måde.

Professionel kvalitet

BY-20 leverer konsekvent kvalitetsresultater, som fagfolk kan stole på. Det er fordi den har de samme avancerede printteknologier som Roland DGs avancerede bredformatprintere. Du kan forvente et rigt, farverigt high-definition output, print efter print. Plus, den medfølgende design- og outputsoftware giver alle de funktioner og værktøjer, du har brug for for at skabe fantastisk grafik hurtigt og nemt.

Roland BY-20 Roland BY 20 3 vikiallo

EFFEKTIV PRODUKTION

Med printhastigheder dobbelt så høje som tidligere modeller, tilbyder BY-20 en ideel arbejdsgang til DTF. Du vil være i stand til at vende jobs omkostningseffektivt og rettidigt. Et væld af praktiske brugerfunktioner, herunder front-loading medier og blæksystemer, forenkler arbejdsgangen for maksimal effektivitet. Plus, BY-20's nemme integration med populære DTF-pulverryster- og varmeenheder muliggør et automatiseret system.

Roland BY-20 by2 production01 vikiallo

  • Brugervenlig, kompakt DTF-printer til en overkommelig pris til dem, der ønsker at starte en beklædningsvirksomhed, eller for eksisterende DTF-brugere, der ønsker at udvide deres nuværende produktudbud
  • Printer levende, detaljeret DTF-grafik, der kan overføres til en bred vifte af stoffer uden behov for at luge
  • Den eneste desktop DTF-printer med arkskæring og konturskæring – kan også bruges til traditionel print og cut
  • Integreres med populære DTF pulverryster og varmeenheder til et automatiseret system
  • Optimerede printtilstande for forbedret produktivitet

DIREKTE-TIL-FILM I 4 NEMME TRIN

BY-20 direkte-til-film-arbejdsgangen er en hurtig og nem fire-trins proces, uden at luge eller maskere påkrævet. Roland DGA tilbyder printeren, transferfilmen, pulveret og blæk (hver sælges separat) til en komplet løsning. Plus, systemet integreres med populære DTF pulverryster og varmeenheder til et automatiseret system.