Skærefolie

Skærefolie til et hvert behov

Uanset hvilken type af opgave du skal løse, har vi en skærefolie som passer til. På siderne her kan du se en oversigt over hvilke muligheder der findes, og hvilket produkt, som passer bedst til din opgave.

4-års skærefolie: MACtac 8900 Skærefolie Mactac logo

MACtac 8900 Pro er en virkelig god all-round folie. Det er markedets letteste folie at pille op efter skæring og den krymper ikke. Den semipermanente solvente klæber hæfter godt på de fleste plane overflader og kan indenfor 2 år varmes af uden at efterlade limrester. Der er mange blanke farver, matte farver og en del nye designer farver i mat (32 blanke og 68 matte farver. Af de matte er 52 farver standard farver og de 16 er specielle spændende designer farver). Velegent til skilte, tekster, logoer, bildekoration, vinduer, vægdekorationer, udstillinger og meget mere. Kan anvendes indendørs og udendørs i op til 4 år (sort/hvid 4 år, farver/metallic 3 år).

Vis i webshoppen

8-års skærefolie: MACtac 9300 Mactac logo

MACtac 9300 Pro er et 70my polymerisk kvalitetsprodukt, med permanent solvent akryl klæber. Den findes i 56 blanke og 4 matte farver.
De hvide har blå kontrastliner så de er lettere at pille op. Den er meget let at pille op og har en flot ensartet kvalitet. Velegnet til indendørs opgaver og udendørs opgaver i op til 8 år (sort/hvid 8 år, farver 7 år, metallic 5 år). Velegnet til bildekoration, skilte m.m.

Se mere

10-års skærefolie: MACtac 9800 Mactac logo

MACtac 9800 Pro er en 66my polymerisk skærefolie med permanent solvent akryl klæber. Den findes i 98 blanke og 2 matte farver.
Den er let at pille op og har en flot ensartet kvalitet.

Vis i webshoppen

10-års skærefolie: 3M 80 3M logo

80 serien er en støbt 50 my kvalitetsfolie med permanent transparent klæber. Findes i 84 farver, hvoraf vi lagerfører alle farver. Til plane flader, over nitter, simple og moderat kurvede overflader.

Vis i webshoppen