Skærefolie

3M_logo3M 80-serien er en støbt 50my kvalitetsfolie med permanent transparent klæber. Findes i 84 farver, hvoraf vi lagerfører dem alle. Ved anbrud sælges kun intervaller af 5m i 122cm (dvs. intervaller af sammenlagt 10m i 61cm).

Se den i vores webshop her.

 

Vi har mange flere skærefolier, heriblandt 3M 1080-indpakningsfolie, OptiCut glasdekoration, afmaskningsfolie etc. Se det hele her.

MACtac_logo_3Vi har MACtac 8900 Mat skærefolie i sort, hvid, sølv og guld samt diverse farver. MACtac 8900 er en mat 70my monomerisk skærefolie med aftagelig solvent akryl klæber. Den er aftagelig i op til 2 år og bliver herefter permanent. Er meget let at pille op og har en flot ensartet kvalitet.

Se den i vores webshop her.

 

Vi har også MACtac 9800 Blank skærefolie i sort, hvid, sølv og guld samt diverse farver. 9800 er en blank 66my polymerisk skærefolie med permanent solvent akryl klæber. Er meget let at pille op og har en flot ensartet kvalitet.

Se den i vores webshop her.

Tilmeld vikiallo nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere